Både været og toppen av resultatlistene lignet mye på fjorårets. Det var litt kjøligere i lufta, denne gangen bare 8-9 grader i skyggen, men til gjengjeld litt mer sol. Først ut var barneløpet på 600 meter. Deretter gikk starten på 3 og 9km. Kondis har denne gang kun materiale for de lengste distansene.

Vidar Dahle (Gular, inngressbildet) vant 3 km relativt upresset. Tiden ble drøye 10 minutter. Unge Lasse Ekerhovd og Magnus Vonen tok imponerende 2. og 3. plasser på henholdsvis 12:16 og 12:22. Gode tider i en tøff løype som nok også er litt i overkant av 3km.

Blant kvinnene var det Linda Grøning (BFG) som stormet inn til seier med tiden 13:26. Thea Slethaug (Fana) kom på 2. plass (13:52) og Øyunn Bygstad (Gular) på 3. (14:14).

På 9 km vant Alemayehu Sitotaw (Varegg) en komfortabel seier med tiden 29:49. Nærmeste forfølger var Fredrik Stormo på tiden 31:16, med Dag Haugland (Varegg) hakk i hæl med tiden 31:25.

Nancy Sommer (Varegg) tok seieren blant kvinnene med tiden 35:57. Bak Nancy kom Kari Johannesen Sigdestad og Kristin Husby, med tidene 38:05 og 39:27.

Fullstendig resultatliste.Alemayehu Sitotaw kunne kontrollere inn til seier i den lange løypen, akkurat som i fjor.


Nancy Sommer hadde god kontroll på seieren i langløypen.


Vidar Dahle fornøyd med været og nok en fin seier på 3 km.

Linda Grøning inn til seier blant kvinner.

Thea Slethaug inn til andreplass.

En Dag Haugland i form skal en alltid passe seg for. Her tar han 3.plassen i langløypen.

Kari Johannesen Sigdestad inn til andre plass på tiden 38:05.

Kristin Husby er ofte å se på arrangementene. Her får hun en velfortjent tredjeplass med tiden 39:27.

Godt med saft og litt heiing drøyt midtveis.Her har de akkurat passert de tyngste 5km og skal ut på den drøyt 3km lange sistesløyfa.

Her kommer 2. plassen blant herrene, Fredrik Stormo, inn mot mål.

Øyunn Bygstad på vei inn til tredjeplass på langløypen for kvinner.

Rolf Sælen i fint driv.