Fra debuten til Holmestrand Maraton i 2012. Kaldt og surt vær, men kjempestemning og stor glede over det nye løpstilbudet.

 
Rett før start.

PRESSEMELDING:

Vi ønsker alle deltagere i Holmestrand Maraton 2012 velkommen til kickoff med Tom Remman på vårt gratis motivasjonstreningsprogram.

Vårt motivasjonsprogram er bygd opp rundt følgende:

1)      Tren med kjendiser som Jack Waitz, Helle Aanesen, Bente Skari, Tom Remman, Team United Bakeries med flere. Tore Haugen er faglig ansvarlig for opplegget som vil gå over 8 økter, hvor vi vil fokusere på løpsteknikk, treningstips og fellesskap –målsettingen er å gi deg kunnskap og trygghet til å trene på egen hånd, slik at du når ditt mål.

2)      Gratis treningsdagbok på nettet, som du selv fyller ut – her vil vi gi deg oppfølging, basert på den målsetting du har satt deg/vil sette deg for løpet 14.april 2013 og det antall treninger du ser for deg å gjennomføre pr. uke(vi tror du kommer ”langt” på 2 treningsøkter pr. uke). Du kan allerede nå registrere deg som bruker av treningsdagboken, ved å klikke på linken og derav gjøre deg kjent med innholdet.

3)      Spesialtilpasset treningsprogram – basert på distanse, tidsmål og antall treninger du har/ønsker å ha pr. uke

4)      Motivasjon gjennom foredrag, treningstips og fellesskap

Datoene for våre 8 fellestreninger er som følger:
12.9 – 10.10 – 31.10 – 14.11 – 9.1 – 30.1 – 27.2 og 20.3     Hver trening vil starte kl 1800

Første trening 12.september vil gjennomføres i Holmestrand sentrum, her vil vi prestere ett spennende motivasjonsforedrag og selvfølgelig også ha en treningsøkt, som vil være ”det andre steget” mot en enda bedre helse og nye opplevelser. Endelig program for denne treningskvelden kommer 5.september

Vi gleder oss til å trene sammen med deg og har du venner/familie/kollegaer som kan tenke seg å være med, har vi fortsatt ledig plassDette programmet er gratis for alle som er påmeldt Holmestrand Maraton 2013. 

KICK OFF INNBYDELSEN    TAR DU UTFORDRINGEN?