Selvsagt ble det også gullmedalje på Lars Christen i klasse 60-64 år. Gull i veteran-NM og bronse i senior-NM altså. En flott og imponerende fangst for superveteranen. Og det var skikkelig tøffe forhold som møtte ultraløperne i Bergen. For etter uker med fint vær, slo det helt om i løpet av natten, og det var et skikkelig surt vintervær som møtte løperne på de første milene, noe bildene tydelig viser. Det var nærmest snøstorm på førsterunden. Men som ved et under snudde det, og ble riktig så fine forhold etter hvert. Løperne "tinte opp", og etter hvert tittet også sola frem. Det var nesten så alle årstider var representert gjennom løpet. 


Lars Dørum tilbakela de 100 kilometerne på 8 1/2 time. En imponerende prestasjon. Her ved runding inne på Fana Stadion er det fortsatt snø, men uværet er i ferd med å avta...


Vant gjorde denne karen, rockeren og hjemmehåpet Bjørn Tore Kronen Taranger fra BFG Fana. Da han kom i mål, var været adskillig bedre!

Lars Christen Dørum på seierspallen sammen med vinneren Taranger. Sølvet gikk til Gudleik Husby fra Stadsbygd IL.. Dørum må vel være en av de eldste medaljevinnerne noensinne i et senior-NM, i hvert fall i løping! Men her ble han faktisk "slått" av Vera Nystad, som tok sølvmedaljen på 100 km for damer. Hun er 67 år!


Bildene er tatt av Kondis-reporter Jørgen Pettersen i Bergen. Du kan se alle resultater, mange flere bilder og lese en bred reportasje i hans hovedreportasje HER.


Se også reportasje på Sportsmanden.no.