Moelven IL friidrett og Næroset IL ønsker velkommen til Lundehøgda opp med forsering av 460 flotte høgdemeter fordelt på 6,6 km lørdag 14. september kl 11.00. Arrangørene kan lokke med et rikt premiebord med pengepremier til beste mann og kvinne. Det er også innlagt en spurtpris etter 800 m. I tillegg er det utrekkspremier.

Løype går fra Moelv sentrum og inn i Moelvmarkas venners tursti-nettverk til Ringsvegen før den avsluttes på bratt traktorveg opp Lundehøgda. Fra toppen kan en se det meste av Ringsaker kommune. Starten i Moelv sentrum ligger på 132 moh. og målgang på Lundehøgda er 582 moh.Total lengde er 6600 m. Det er klasser fra kvinner/menn 12- 15 år og deretter 5 årsklasser i tillegg til trimklasse uten tidtaking som kan starte mellom kl 9 og 11.

Påmelding kan gjøres både online eller til Bjørn Robstad, 99001656 eller post@lundehogdaopp.no innen fredag 13.09.

"Dette er ein god moglegheit til å teste uthaldenheita i vene kulturlanskapsomgjevnader med til dels sterk blodsmak i munnen!"

Bildet: Erik Haugen i Næroset IL peker på starten i Moelv fra toppen av Lundehøgda.


Fjorårets premiere ble vunnet av Per Christian Torgersrud, Eidsiva BIL på sterke 32.26, mens Line Maria Larsen, FIK Orion med 39.47 var eneste jente under 40 minutter. Resultater fra fjorårets premiere: Sterke tider i  motbakkepremiere

Løpets nettside
Innbydelse
Løypekart med endomondo
Lundehøgda opp på facebook
Lundehøgda opp på terminlista
Bildereportasje fra løypa: Med kondis til topps

Løypeprofil - Lundehøgda opp 2013:
Loeypeprofil_Lundehoegda_opp_2013.jpg