Helset Kontorinteriør og Kondis Ålesund arrangerer denne 14. utgaven av Ålesund Nyttårsmaraton, og de melder at det heller ikke i år er nødvendig å forhåndspåmelde seg. Møt opp på Stamina Treningsenter Moa 1-2 timer før start for registrering og for garderober. Derfra er det bare 300 meter til start/mål.

Arrangementet går uansett vær. Untaket må være orkan med snøbyger. Skulle noen være i tvil på løpsdagen er det bare å ringe Per Jan Helset på tlf. 91107033. Men som regel er det bare veier og varmegrader i Ålesund på den tiden.

Ta gjerne med familien til Ålesund og nyttårsmaraton. De som ikke løper kan gå på Moa Butikksenter for shopping og opplevelser. For tilreisende utenfra kan det være greit å bo inne i jugendbyen Ålesund med sin vakre hus og arkitektur. Da ligger Moa bare 10 km unna.

For de som bruker mer enn 4 timer på maraton er det anledning å starte 1 time tidligere. Arrangøren tar seg også tid til å vente på halvmaratonløpere som bruker ekstra lang tid. Husk bare å bruke refleks når mørket kommer snikende i 15-tiden.

Deltakerpremien i år blir et løpekrus med bilder fra tidligere Nyttårsmaraton. Alle klassevinnere for premie, og alle fire totalvinnere for litografi som premie. Hovedpremien er et stort litografi som loddes ut på startnummer. 

Premieutdelingen starter kl. 14.15 i telt i målområdet for halvmaratonløpere. Premieutdelingen for heilmaraton starter kl. 16.30 ved siden av garderoben på Stamina Treningsenter. Der blir det også enkel servering av pizza og drikke.

Det blir anledning til å legge fra seg tøy i målområdet. Arrangøren setter opp telt, og der blir det også servering av varm suppe/drikke.

Se Ålesund Nyttårsmaraton si nettside

Studer Ålesund Nyttårsmaraton på terminlisten

Les om fjorårets Nyttårsmaraton

Studer langtidsværmeldingen for Spjelkavik i Ålesund

Korrektur Nyttårsmaraton_22.11.2013.pdfAarangoeren
Arrangørstaben i Ålesund Nyttårsmaraton. Fra venstre Helge Fuglseth. Angelique Helset, Per Jan Helset og Stamina sin representent, Aleksander Normann. Foran sitter premieutdeler Ingeborg Teigen Helset

Lederfeltet_2012Lederfeltet på Ålesund Nyttårsmaraton 2012. Fremst ser vi vinneren av heilmaraton André Hammerø Løseth. Bak André ligger Sverre Brunstad som var hjemme på juleferie og som vant halvmaraton

Maleri
Her ser vi hovedpremien i Ålesund Nyttårsmaraton, ikke damen, men et likedan litografi,
utført av Kristoffer Helset. Bildet blir utrekt på startnummer. Fjorårsvinneren var Tatjana Longva.

Kopp_1
Bildet viser deltakerpremien i Ålesund Nyttårsmaraton, et løperkrus som du får når du går i mål
på en av distansene.

Kopp_2
Løperkoppen fra en annen side

Se Ålesund Nyttårsmaraton sin plakat