Bildet: Hilde Johansen, Edna Leikvoll og Cecilie Holmgren er tatt til VM 24-timers. (Foto: Anders Tøsse) TRYKK PÅ BILDET FOR STOR UTGAVE


VM går med all sannsynlighet i Pilzen i Tsjekkia 21.-22. juni. Norge stiller med en stor tropp, og særlig på herresida er det mye rutine i laget. Alle har mesterskapserfaring, og det bør ligge an til gode plasseringer både individuelt og i lagkonkurransen. 

Damelaget er ikke like rutinert, men består av de tre som tok de tre første plassene under NM som var innlagt i Bislett 24-timers sist høst.

Det norske laget

Kvinner
Edna Leikvoll
Hilde Johansen
Cecilie Holmgren

Menn
Bjørn Tore Kronen Taranger
Gjermund Sørstad
Peter Tubaas
Per Audun Heskestad
Joar Flynn Jensen
Lars Dørum

Det er Ultrautvalget i Norge Friidrettsforbund som tar ut laget, og i tillegg til de allerede uttatte kan norgesrekordholder Jon Harald Berge, som er i gang med et comeback, bli tatt ut. 

Uttaket er gjort under forutsetning av at mesterskapet går i Pilzen, eller i hvert fall i Europa. Hvis mesterskapet mot formodning skulle gå utenfor Europa, vil det vurderes på nytt om økonomien tillater å sende et såpass stort lag. 

Lagbilde_loperne_fredag.jpgDenne gjengen er på nytt klar til å forsvare Norges farger i VM 24-timers. Fra venstre: Joar Flynn Jensen, Gjermund Sørstad, Per Audun Heskestad, Peter Tubaas, Bjørn Tore Taranger og Lars Dørum. (Foto: Sharon Broadwell)