Bildet: Sandra Hansson jubler for seieren og enda mer for å være tilbake i konkurransemodus etter et par måneder med sykdom. (Foto: Oliver Olofsson) TRYKK PÅ BILDET FOR STOR UTGAVE!


- Det var deilig å være tilbake i skisporet igjen, sier en fornøyd Sandra Hansson fra Team Oslo Sportslager/Moelven og med klubbtilhørighet i Strindheim IL. 

- Legen har sagt at nå er virusprøvene såpass bra at jeg fikk lov å teste meg med et kortere renn som en «myk start». 

Sandra var klart best av de eldste som gikk den lengste løypa på 7,2 km. Svært få voksne deltok, men i de yngre klassene var deltakelsen desto bedre, og til sammen fullførte 283 løpere frisstilsrennet. 

Sandra Hansson har vært savnet i skisporet siden hun fikk influensavirus A og deretter en bronkitt som totalt ødela åtte uker. 

- Det var et kjempefint renn i dag med flotte løyper og dyktig arrangør, roser Sandra. Nå sikter hun seg inn mot Ski Classics-finalen på Årefjäll om to uker. 

- Snart er det også rulleskirenn,  og jeg er sulten på konkurranser, smiler Sandra. 

I eldste herreklassen tok Lars Gustav Rogne fra Hakadal IL en overlegen seier. Også her var deltakelsen i den lengste løypa begrensa til bare to løpere. 

Alle resultater

Sandra_Hansson_20140316_140729.jpgDet var fine forhold og frisk fart i nedoverbakkene i Hakadalsrennet. (Foto: Oliver Olofsson) 

Lars_Gustav_Rogne_og_Sandra_Hansson_20140316_144926_7.jpgLars Gustav Rogne og Sandra Hansson var raskest av de over 17 år i Hakadalsrennet. (Foto: Oliver Olofsson)