Løpsleder for HA-sprinten, Jo Helgestad fra Hamar Skiklubb, melder om stor interesse for det første rennet i touren. Snart 350 skiløpere er påmeldt og det er fortsatt tre dager til påmeldingsfristen går ut. Rennkategorien og dagslyset setter begrensninger for hvor mange løpere og heat man kan gjennomføre på en av årets korteste dager.

- Vi har satt et tak på 600 deltakere, derfor lønner det seg være kjapp med påmeldingen, dersom man skal være sikret en plass i startfeltet, sier Helgestad.

For de som har vært i tvil om gjennomføringen av touren ville gå som planlagt, kan det gis følgende status for de fire rennene:

Renn 1, HA-sprinten: Går som planlagt med sprint i nedre del av alpinbakken på Budor. Store deler av sprinttraseen er allerede klar for sporsetting. I løpet av uka vil det produseres snø for resterende del av løypene.

Renn 2, Ottestadrennet: Dette rennet vil med stor sannsynlighet bli flyttet til Natrudstilen, og kan dermed avvikles som oppsatt med fellesstart fristil i normaldistanse. Endelig avgjørelse om flytting blir tatt førstkommende mandag.

Renn 3, Gåsburennet og renn 4, Budor Fristil: Arrangørene ser an været de nærmeste ukene før det blir bestemt hvor og hvordan de to siste rennene i Tour de Hedmarken skal arrangeres.

Tidligere forhåndsomtale av TdH 2015:
Sammen for et større skimiljø på Hedmarken 

Mer info:
Tour de Hedmarkens nettsider 
Tour de Hedmarken på Facebook