Invitasjon (og oppfølging) til å sende inn «Årets gladløperbilde 2015»
Se hvilke 20 bilder som ble nominert

Med denne litt uhøytidelige fotokonkurransen ville vi sette fokus på at løping ikke er så gravalvorlig som mange ikke-løpere tror. Vi som fotograferer opplever tvert i mot at svært mange av løperne lyser opp når de ser fotografen, når de blir blir heiet på av kjente eller ukjente, eller de smiler rett og slett bare fordi de elsker  å løpe. Ha en fint løpeår 2016 alle sammen - løp og smil - smil og løp!

Om vinnerbildet:
Han som tok vinnerbildet er kanskje ikke engang klar over at han var med i konkurransen. Fotograf er altså Helge Langen. Bildet er sendt inn av en av gladløperjentene på bildet; Heidi Hestmark. Se også tekst under bildet. Både innsender og fotograf vil få premie tilsendt fra Kondis.

Alle andre som sendte oss bilder vil få en trøstepremie i form av en Kondis teknisk t-skjorte, disse vil bli kontaktet direkte.
 

Årets_gladløperbilde_grafikk.jpg

Stemmene fordelte seg på 19 av de 20 nominerte bildene.


1. PLASS:

Namdal_løpeklubb_damer _vant_StOlavsloppet_Foto_HelgeLangen.jpg

Heidi Hestmark har sendt oss dette bildet tatt av Helge Langen. Hun skriver:
Her slippes jubelen løs etter at Namdal løpeklubb sine damer vant St. Olavsloppet 2015! Løperne har på 4 dager løpt etappevis fra Trondheim til Østersund! Et mangfold av løpere viser ekte glede over å løpe og prestere sammen!

2. PLASS:

Christine-Schroeder_foto_Bjørn_Hytjanstorp[1].jpg

Christine Schröder heies på av speaker Stig Amdy Kvalheim Rambø under Bislett 48-timers. Det hører med til historien til dette bildet at Christine ble så overrasket/overrumplet/glad av Stig Andys engasjerende tilrop og gester at hun mistet sitt kamera - som dere kan se ligge ved føttene hennes. 15 meter etter der dette bildet ble tatt, måtte hun snu for å plukke det opp, dvs. noen hadde plukket det opp for henne. Da kameratet igjen var trygt i hennes hender, la hun i vei på på ny - like blid. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

3. PLASS:

Morten_Aggvin_foto_av_Elisabeth_Fredriksen.jpg

Arvid Fredriksen har sendt oss dette bildet: Fra Stadionmila i Kristiansand. Baneløp for alle nivåer fra 30 minutt til drøye timen på mila. Bildet er av Elisabeth Fredriksen som kom inn rett over timen. Fotograf Morten Aggvin

4. PLASS:

IMG_8606_Andreas_Gossner.jpg

IMG_8608_Andreas_Gossner.jpgAndreas Gossner går i mål på Romeriksåsen på langs, men slike glade krumskring kan få katastrofale følger når man har 50 kilometer terrengløping i bena - selv om det tross alt gikk bra denne gangen. (Foto:Olav Engen).

 

5. PLASS:

AT_Hornindal-barfot.jpg

Et av flere tilsendte bilder fra Anders Tøsse, som fotograferte gladløpere i Horindalsvatnet Maraton. På dette bildet ser vi barfotløper Lars Bjørbæk.