Pressemelding 04.07:
Det er som i fjor et stort utvalg av uttrekks- og gavepremier gitt av næringsliv i området og utenfor. De 75 først påmeldte vil få drikkeflaske, opplyser lederen av Risberget Turforening, Erik Øsmundset.
 
- Nytt i år er at barneløypa vil bli lagt inne på paviljongområdet ved Kynnbrua der det er start og mål. Barneløypa er kort og kan løpes flere ganger om de yngste vil det, sier Erik Øsmundset.
 
For øvrig er det valgfritt om man vil løpe 5 eller 11 km. Det er kun i langløypa på 11 km det tas tid og er konkurranseklase for kvinner og menn. Trimerne, som løper/går uten tidtaking,  kan velge 5 eller 11 km.
 
- Det viktigste med Risberget Rundt er å få folk ut i den flotte skogsnaturløypa i Risberget. Det er trim og sjelebot å løpe denne runden, sier lederen for Risberget Turforening som sier at løypa som vanlig er godt merket med skilter og bånd.

Risberget Rundt 2016-plakat.pdf

Risberget_Rundt_2016_plakat.jpg


Holsetra_ingress[1].jpg
Risberget Rundt-løypa går blant annet gjennom vakre Holsetra med utsikt mot Kynna. (Foto: Erik Øsmundset)​

Pressemelding 24.06:
Det har vært en del tømmerhogst i løypa opp mot løypas høyeste punkt, og ildsjelene i Risberget med Jan Bølla i spissen har vært rundt i løypa og sjekket at klopper og stier er klare. Noe ekstra planering er gjort etter de kraftige hjulene på hogstmaskinene slik at løypa vil være i tipp, topp stand til arrangementet som i år er lørdag 9. juli.

Som i fjor er det ingen forhåndspåmelding. Risberget Turforening tar imot på løpsdagen og mener å ha kapasitet til å ta imot flere enn de 100 som deltok i fjor.

- Nytt i år er at barneløypa vil bli lagt inne på paviljongområdet ved Kynnbrua der det er start og mål. Barneløypa er kort og kan løpes flere ganger om de yngste vil det, opplyser Risberget Turforenings leder Erik Øsmundset.

For øvrig er det valgfritt om man vil løpe 5 eller 11 km. Det er kun i langløypa på 11 km det tas tid og er konkurranseklase for kvinner og menn. Trimerne, som løper/går uten tidtaking,  kan velge 5 eller 11 km.

- Det viktigste med Risberget Rundt er å få folk ut i den flotte skogsnaturløypa i Risberget. Det er trim og sjelebot å løpe denne runden, sier lederen for Risberget Turforening.

Samleside for Risberget Rundt (med reportasjer og alle resultater 2001 - 2015)
Risberget Rundt på terminlista

Jan_Bøoella.jpg
KLARGJØR: Jan Bølla er ute med krafse for å klargjøre løypa til årets Risberget Rundt.