Før start
Frist for påmelding er tirsdag 27. desember kl. 20.00. Man kan også melde seg på arrangementsdagen, da med 100 kr ekstra å betale på begge distansene. Starten på maraton er kl. 10.00 og kl. 12.00 på halvmaraton. Utdeling av startnummer tirsdag 27. desember fra kl. 18-20 og på onsdag fra kl. 8.30 på Stamina Tren Moa der det også er garderober. Beregn fem minutt å gå til start fra garderoben.

Premiering
Det blir deltakermedalje til alle, premier til klassevinnerne og utrekk på gavepremier. Premiene utdeles i målområdet.

Pressedekning
Sunnmørsposten kommer og lager reportasjer, både på nett og i papiravisen dagen etter. På kondis.no kan du lese reportasje med bilder og resultater på kvelden etter løpet.

Løpeforhold
Traseen i Ålesund Nyttårsmaraton er kontrollert på nytt, nå i oktober 2016. Løypa er meget lettløpt. Vær og føreforhold kan ikke arrangøren gjøre så mye med. Men faktum er at i de fleste arrangementa har det vært både mildvær og bare veger. Vi er, tross alt, ute ved kysten på Nordvest-landet med lite snø på vinteren.

Turistatraksjon 
Ålesund by er nominert flere ganger som Norges vakreste by. Benytt anledningen til å utforske jugendbyen Ålesund. Ta gjerne med familien, kombiner løp med shopping på Moa, og slapp av med en hyggelig romjulsferie i Ålesund sentrum.


Heil_start.dms
Starten på maraton i 2015. Vinneren, Sebastien Håkansson var allerrede ute av bildet. Foto: Kjell Vigestad

 

Mer info på løpets hjemmeside

Her kan du melde deg på

Se også arrangementet med kart på terminlisten

Les reportasje fra Nyttårsmaraton 2015Halv_start_to.dms
Fra starten på halvmaraton i 2015 ser vi de to beste løperne allerede i front her. Jan Ketil Vinnes (144) vinner foran Sverre Brunstad (173). Foto: Kjell Vigestad