Årets Trimtex cup for 13-16 åringer i Akerhus og Oslo o-krets består av totalt 10 o-løp. Lørdag ble sesongens første løp arrangert ifm Fossumløpet fra DNTs Sæteren gård i Bærumsmarka. Terrenget består i utgangspunket av tett skog og bratte åsrygger og er dermed ganke tungt. Løypene var lagt slik at trasene gikk  gjennom de fineste delene av terrenget.

I Klasse D 15-16 fikk vi dagens mest suverene seier med hele 6,35 min vant Eira Skaarer Wiklund, Nydalen den 3,3 km lange løypen. Nærmest fulgte Anna Øvrebø Myrvold, Heming og Ellen Margrete Stubban Hygen, Østmarka OK.

D13-14 ble vunnet av Helene Scheele, Nydalen med 3,52 min margin til neste løper. Her var det Anna Strøm Juliussen, Sandefjord OK og Amalie Myrvold Skovlyst, Kongsberg OL som ble med opp på seierspallen.

I gutteklassene var det tettere i toppen. H15-16 ble vunnet av Jonas Fenne Ingierd, Bækkelaget med 1,32 min margin til Emil Husebye Aamodt, Fredrikstad, mens Sondre Olaussen, Oppsal fulgte på 3.  plass. H13-14  ble vunnet av Karl Oraug Rygh, IL Koll, 51 sek foran Sigve Nygård Fagervold, Asker Skiklubb, mens 3. plassen gikk til Frode Wallberg, Heming.