IMG_4519-JonAlmaas.jpg
Jon Almaas brakk også staven og klarte også merket, sitt niende, og det med god margin. Han var ikke helt fornøyd med den nye staven han fikk av Swix, selv om det var riktig lengde. Staven var ikke av samme kvalitet som den ødelagte. I målområdet ble Almaas omsvermet av damer som ønsket å intervjue han, noe han syntes å være godt fornøyd med. Her er han flankert av informasjonssjefen i Birken, Randi Bolstad og stadionspeaker Marit Bye.

IMG_4501_Brekke&Krogsveen.jpg
Skikafe-sjefen på Lillehammer, Steinar Brekke, tok sitt 34. merke, mens Jon Andreas Krogsveen tok merke nr. 45. Jon Andreas begynner nå virkelig å nærme seg de som har flest merker. Steinar arrangerer skikafé for skiveteraner en gang i måneden med stor oppslutning og hvor temaet er ski og Birken.

IMG_4544_EinarErsdal_1486.jpg
83 år gamle Einar Ersdal, Røa tok sitt 36. merke, en strålende bragd.

DSC05338_ErikHansveen.jpg
Erik Hanssveen, Søre Ål tok sitt 36. merke på like mange starter og ble nr. 2 i klasse M65-69 år med tiden 3:23:47. En helt uanfektet mann sto på utsiden av målgården. Vi trodde han hadde hoppet opp over rennet i år, men det var ikke riktig. Han har flere klasseseire på sin CV.

DSC05339_OysteinEngesveen.jpg
Øysten Engesveen tok sitt 15. merke i dag og fikk dermed en statuett for bragden. 

IMG_4504_TorsteinRudihagen.jpg
Den pensjonerte Stortingsrepresentanten Torstein Rudihagen var i mange år regnet som den sprekeste på tinget. Han holder koken og er veldig sprek og tok sitt 22. merke i år.

IMG_4445_HeidiSkari.jpg
Hege Skari tok sitt 17. merke og ser med veldig godt fornøyd ut selv om hun ikke syntes hun kunne gått fortere ble det 6. plass i klasse K45-49 år.

DSC05328-RogerBakkestuen.jpg
Roger Bakkestuen tok sitt 16. merke i år.

Se flere bilder på Kondis sine sider på Facebook.