Nyttårsløpet til EIK friidrett i Egersund ble arrangert i ypperlige forhold. Lite vind og 7-8 grader i luften gjorde forholdene perfekte.  133 løpere var med å gjøre arrangementet til en fin inngang på 2019 da Egersund Idrettsklubb er 100år.

I langløypa som er 3 runder i "8-tallet" i lysløypa og er 5,15 km langt hadde Alf Ante Idland Tornensis få problemer med å vinne. Han dro sakte men sikkert fra konkurentene å kunne til slutt løpe i mål i god tid før Jon Arne Hoås. I kvinneklassen vant Anne Jorunn Hodne sitt siste løp som EIK- løper før hun i 2019 løper for Spirit-Stavanger. Hun vant med klar margain til Annika Østebrød.

I kortløypa som er en runde i 8-tallet hadde Ingrid Ingebrigtsen fra Sandnes IL få problemer med å vinne. Thomas Hetland seiret i herreklassen.

Det ble også arrangert barneløp for de minste i en liten løype på 200-300m.