Groruddalen Friidrettsklubb, Ullensaker/Kisa IL Friidrett og Løpetrening AS har gått sammen om å arrangere mosjonsløpet Bjerketraver'n.

Løpet arrangeres for første gang 18. april i en kontrollmålt løype på Bjerke Travbane med distanser på 5 og 10 km. Man løper 5 runder eller 10 runder rundt banen - avhengig om man er påmeldt 5 eller 10 km. Løpet tilrettelegges og tilpasses Koronasituasjonen løpsdagen. 

I alle puljer vil det være Fartsholdere. En Fartsholder skal motivere deg underveis, løpe i et jevnt tempo og "lose" deg inn til cirka den sluttiden du håper å oppnå. Fartsholderne løper med en ballong på ryggen - med f.eks påskriften "10km - 60 minutter".

k-en til bruk paa kvalitetslop_250x153.jpgBjerketraver'n har også skrevet en kvalitetsløpsavtale med  Kondis. For medlemmene våre betyr det blant annet rabatt på startkontingenten, og arrangøren har laget en rabattkode på 15 prosent som gir Kondismedlemmer mer enn de obligatoriske 40 kronene i rabatt på 5 km (67.-) og 10 km (75.-).
Rabattkoden finner du som er medlem her: Disse kodene trenger du 
Ikke medlem? Meld deg inn her

Les mer om Kvalitetsløp

Her kan dere lese mer om løpet: https://lopetrening.no/bjerketravern/

Påmelding og deltagerliste (RaceTracker)

Arrangørlogoer.jpg
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957