Torsdag  31. oktober arrangeres Löplabbets AllehelgensUltra for tredje gang. Løypa går mellom Löplabbet Drammen og Löplabbet Sandvika, og altså motsatt av "NestenMidtsommerMaraton". Mens sommerløpet er et maratonløp, er høstløpet på ultradistanse - og i år er løypa forlenget fra 45,5 km til 50 km.

Arrangøren skriver:
- Løypa vil følge store deler av traseen til Löplabbets MidtsommerMaraton, løypa er ikke 100 % spikra enda, men vil bli godt merket. Løpet er offisielt, og vil være kvalifiserende til ultrautmerkelsen fra Kondis - Ultraløpsfatet. Det er ikke et offisielt maraton da vi ikke tar mellomtid ved passering maraton.

- Uansett så er ikke dette et løp der jaget etter tider og gode plasseringer er det viktigste. Det viktigste er å ha en fin løpetur, bruke den tida vi trenger og bli kjent med nye løpere. Det er viktigere å holde praten gående enn å holde pulsen oppe!

Drammen by night - eller rettere sagt; allehelgenskvelden. (Foto: Remy Brändefalk)
Drammen by night, foreviget av fjorårsdeltager Remy Brãndefalk fra Arvika.

Fra 2018-løpet der 40 deltagere fullførte: Löplabbets AllehelgensUltraMaraton uten knep underveis

Löplabbets AllehelgensUltra 2019 på facebook
Løplabbets Maratonkarusell på facebook (PåskehareMaratomn, NestenMidtsommerMaraton, AlleHelgensutra og Ribbemaraton)

Startkontingen går til Norsk Folkehjelp
Det koster 150 kroner å delta. Disse pengene vil gå til NORSK FOLKEHJELP. Skulle du ikke kunne løpe, så tilbakebetaler vi ikke disse pengene. De blir å se på som en del av ditt bidrag til en gruppe mennesker som trenger ditt bidrag og som garantert setter pris på det. Det er heller ikke lov å selge eller overdra startnummer.

PÅMELDING

Noen detaljer fra arrangøren:
Alle som deltar vil, i tradisjonell ultra-stil, få en tøff beltespenne! Alle kan sette fra seg en bag/sekk i Drammen som vil bli fraktet til Löplabbet Sandvika. Her kan du legge det du trenger av skift til når du kommer fram. Det er også mulig å benytte en dusj i Sandvika - vi har én dusj så det kan bli kø. Vi prøver å få til 2 enkle servicestasjoner underveis i løpet.

Husk; dere er ansvarlig for egen sikkerhet underveis - respekter trafikkregler og vis enda mer hensyn enn dere pleier å vise til både andre myke og harde trafikanter. 
Det er påbudt å løpe med refleks, hodelykt og fulladet mobil!

Florrunners_tur_i_skogen.jpg
Magisk langs løypa i 2017 (Foto: Tom Stephan Jensen)