Ekebergjoggen ble stiftet i 1989 av en gjeng entusiastiske joggere fra området, under den forrige løpebølgen. De var oppe i over 300 medlemmer på det meste. Grunnlegger var bl. annet Kjell Berggreen.  I år fyller Ekebergjoggen 29 år. 


Ejoggen5_Foto_Frode_Hansen_640.jpg
Trening i all slags vær. Foto: Frode Hansen
 

Lavterskeltrening på tirsdager og torsdager
Gruppa trener ute året rundt på tirsdager og torsdager kl 18 – untatt røde dager, og starter fra bommen bak ridehallen på Ekeberg, ved parkeringen til Ekeberghallen. Ekebergjoggen ønsker oss alltid nye medlemmer og det er  plass til alle. For tiden er Ekebegjoggen en lavterskel gå- og joggegruppe som passer for alle. Den harde kjerne er et bevis på at jevn trening over en årrekke gir god form og helse. Det er alltid hyggelig å være mange på trening, men om du bare kan en av dagene, så løper du den dagen som passer best. Gruppa løper ut kl 18 med de som er til stede.
 

Geografisk område: Ekeberg, Brannfjell og Bekkelaget
Løpeturene går i hovedsak i området rundt på Ekeberg, Brannfjell og Bekkelaget. På lengre turer kommer vi inn mot Østensjøvannet, ned mot øyene eller ned mot Ladegården og Oslo sentrum - mulighetene er mange! Hvis du er på Strava så har vi klubbside for medlemmer der også, der synes de ulike medlemmenes aktiviteter.

Har du løpsglede og vil dele den med noen? Da er vi gruppen for deg! Hos oss treffer du likesinnede og det er et poeng at løpingen også skal ha en sosial side. 

Foruten tirsdager og torsdager på Ekeberg, finner du Ekebergjoggn på facebook og under #ekebergjoggen på instagram.