Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Fellesskapet: Det er godt å være en del av et fellesskap med andre som er opptatt av trening. Her fra en Kondistur til Portugal. Det er f.v.: Berit Nilsen, Linda Katalin Veres, Vigdis  Gabrielsen Sandø og Sol Haugen som vil forevige minnene fra mars 2023. (Foto: Marianne Røhme)
F.v.: Berit Nilsen, Linda Katalin Veres, Vigdis  Gabrielsen Sandø og Sol Haugen på Kondistur til Portugal med Springtime i mars 2023

Fellesskapet: Det er godt å være en del av et fellesskap med andre som er opptatt av trening. Her fra en Kondistur til Portugal. Det er f.v.: Berit Nilsen, Linda Katalin Veres, Vigdis Gabrielsen Sandø og Sol Haugen som vil forevige minnene fra mars 2023. (Foto: Marianne Røhme)

Enn om alle i Kondis hadde vervet minst ett medlem

Jeg har stor forståelse for at mange må gjøre strenge prioriteringer når vi har den inflasjonen vi har hatt i det siste. Når valget står mellom å kjøpe melk eller betale kontingenten i Kondis, da ryker hobbyen. Likevel klarer jeg ikke helt å la være å drømme om hva som ville skjedd om alle hadde vervet ett medlem.

Publisert | Oppdatert
Artikkelen fortsetter under annonsen


Du må logge inn for å lese denne artikkelen.

Er du ikke medlem?
Få digital tilgang for kun 10 kroner.

Bli medlem her! Allerede medlem? Logg inn her


Når du melder deg inn i Kondis, kan du velge mellom å tegne løpende månedlig medlemskap, medlemskap ut 2023 eller ut 2024. Velger du det siste inkluderer dette også et gavekort fra Löplabbet på 1500 kroner.

Logg inn som Kondismedlem:

Har du ikke en ConnectID/Min side-bruker? Logg inn med ditt medlemsnummer og postnummer her: