Tiden 22:26 holdt til 15. plass totalt av nær 600 i herreklassen  etter at haldenseren kom inn på 9. plass i det 10 km lange åpningsløpet i Hasle.

Emil Kullerud fra Sarpsborg fulgte 23 sekunder bak Bentzen Løvås på 21. plass. Jonas Nordviken fra Bøler IF var 3. best av alle de norske og  den nest raskeste i den yngste klassen opp til 17 år. Her kom Tor Even Askautrud fra Nesodden inn like bak på 3. plass i klassen.

Av de norske kvinnene var ungdommene Manda (26.49) og Kaja Thuv (27.24) fra Nesodden dagens kjappeste i sanden med 14. og 15. plass av over 400 kvinner med dobbeltseier i ungdomsklassen. Ingrid Elise Kullerud fra Nesodden kompletterte den norske pallen. Svenske-norske Jessica Gunnarsson tok 6. plassen totalt i strandløpet, rundt to minutter bak vinneren og en plass ned fra milløpet første dag. Vidar-veteranen er med det suveren i klasse K45-49 år.

Jan Einar Hanssen fra Moss tok sin andre starke klasseseier i M75-79, og det samme gjorde Toril Gylterud fra Jutul i klasse K70-74.