STEIN ARNE NEGÅRDS GALLERI MED 127 BILDER FRA KIRKEBAKKEN GRAND PRIX

Maiken Caspersen Falla vant på sin egen bursdag - med liten margin til toeren Ingvild Flugstad Østberg. 

- Jeg hadde ikke noen bursdagsgave til Maiken, så jeg slapp henne forbi på slutten, gliste Flugstad Østberg da hun ble intervjua av Hamar Arbeiderblad etter rennet. 

Maiken var godt fornøyd med sin egen markering av dagen. 

- Jeg har aldri gått skirenn på bursdagen min. I dag passet det ekstra bra med seier, fortalte hun til Hamar Arbeiderblad.

Herreklassen ble vunnet av Kasper Stadaas foran Eirik Sverdrup Augdal og dagens overraskelsesmann, Simen Andreas Sveen, som vanligvis er blitt sett på som en typisk langdistansesliter. 

- Jeg har aldri vært i nærheten av å gå videre i en sprint, så dette var en stor opptur. Det viser at det lønner seg å øve på spurt og sprint, er han sitert på i Hamar Arbeiderblad.

Petter Northug skulle stilt til start, men stod over på grunn av forkjølelse. Den andre virkelig store stjerna, Therese Johaug, var med, men måtte nøye seg med fjerdeplass. 

1_KasperStadaas_vant_foran_EirikSAugdal.jpg
 Kasper Stadaas spurter i mål som førstemann - foran Eirik Sverdrup Augdal og Simen Andreas Sveen. (Foto: Svein Arne Negård)
 

Rulleskisprint, fristil, kvinner
1.  Maiken Caspersen Falla
2.  Ingvild Flugstad Østberg
3.  Barbro Kvåle
4.  Therese Johaug
5.  Astrid Uhrenholdt Jacobsen
   
Rulleskisprint, fristil, menn
1.  Kasper Stadaas
2.  Eirik Sverdrup Augdal
3.  Simen Andreas Sveen
4.  Øystein Pettersen
5.  Tomas Northug


1-MaikenCFalla_vant_foran_IngvildFOestberg.jpgDet skilte ikke så mye mellom de to favorittene, Maiken Caspersen Falla (til høyre) og Ingvild Flugstad Østberg. (Foto: Stein Arne Negård) 

1_ThereseJohaug.jpg
Therese Johaug har ikke sprint som sin sterkeste side og måtte nøye seg med fjerdeplass. (Foto: Stein Arne Negård) 

1_Seierpall_herrer.jpg
Kasper Stadaas (midten) vant med Eirik Sverdrup Augdal (til venstre) på andreplass og Simen Andreas Sveen på tredjeplass. (Foto: Stein Arne Negård) 

1_OeystenPP_Calle_Halfvarsson_Devon_Kershaw.jpg
Kjente navn som Øystein Pettersen (til venstre), Calle Halfvarsson (midten) og Davon Kershaw var også med. (Foto: Stein Arne Negård)