Hjemmeløperne Hilde Fenne og Halfdan-Emil Færø taklet begge forholdene best og kunne løpe inn til hver sin totalseier med klar margin. NTNU studenten Kristine Fjellanger som nå løper for Strindheim kom nærmest Fenne med evigunge Elise Orten fra Fri på plassen bak.

Varegg-duoen Oskar Røen og Markus Kjerner-Semb utgjorde resten av pallen i herreklassen.

Neste løp, som er det siste i årets 3 løp til Blåmanen går neste lørdag (17. november) med start og mål på samme plass.

Den pensjonerte skiskytteren Hilde Fenne på vei mot seier.

5 Andresen,Trygve Varegg 36:21 +03:26

Philip Massacand liker seg godt i fjellet. Nylig gjennomførte han alle fem løpene i Platou Fjellkarusell. Denne gang kom den unge Gneist-løperen akkurat utenfor pallen med sin 4. plass.

1P1A6061.jpgVaregg-løper Krysta-Alexa Singh valgte å løpe i trimklassen uten stress fra ivrige konkurranseløpere. Dette er et flott alternativ for dem som ikke helt kjenner det enorme "konkurranse-suget", men øsnker en flott topptur til Tindevann.