I alt fullførte 205 årets Unionsmaraton pluss en god del barn.
Dermed ble det over 200 deltakere for sjette år på rad. Hvis ikke annet nevnt er bildene tatt av Heming Leira

 

1280_Teten-3km.jpgEtter  3 KM kommer teten med fire mann Foto: Bjørn Hytjanstorp

1280_Cecilia-Petersson-3km.jpgCecilia Petersson gikk rett i tet i Unionsmaraton. Foto: Bjørn Hyjanstorp

1280_RunarS.jpgRunar Sæther fulgte sin egen oppskrift for dagen og løp med negativ splitt i en løype som har en langt tøffere andre halvdel. Foto: Bjørn Hytjanstorp

1280_Jan-Billy.jpgJan Billy valgte en helsvensk løpsdrakt. Neste uke feirer han sitt eget 100-maraton-jubileum med eget løp i Kråkstad   Foto: Bjørn Hytjanstorp

1280_AndreasG.jpgPlayful Andreas Gossner kneler for fotograf Bjørn Hytjanstorp

1280_Unionstroeya_.jpgMathin Thuraisingam og Arne Storheim koste seg på halvmaraton i løpets Unionstrøye. Foto: Bjørn Hyjtanstorp

1280_Frode-Stenberg-10km_.jpgFrode Stenberg underveis mot løyperekrod på halvmaraton. Foto: Bjørn Hytjanstorp.

William Norheim Bergquist fra Aurskog Høland var en av to som tok utfordringen fra en lokalavis og løp hele 10KM-løypa baklengs.


admin: adform id #567066
 

Oystein_Moerk_IMG_7469.jpgØystein Mørk annonserte det ikke, men feiret sin 44.årsdag med et fint løp i Sverige og Norge som gav andreplass.

Petter_Lie_50_aar_IMG_7718.jpgDet var flere som feiret bursdagen med å løpe Unionsmaraton. Petter Lie feiret sin 50-årsdag på Kurøen. Noe speakeren annonserte da Petter kom mot mål og det ble ekstra applaus fra tilskuerne og når hørte du en speaker synge bursdagssangen? Det er på Unionsmaraton det! 

Premiepallen_halvmaraton_menn_IMG_7722.jpgStammer og blomster er seierspallen på Unionsmaraton. Fra venstre: Bursdagsbarnet Øystein Mørk, SK Kraft som tok andreplassen, vinner med løyperekord Frode Stenberg, Lørenskog Friidrettsklubb og nr. 3 Markus Høgne, Ull/Kisa


Premiepallen_halvmaraton_kvinner_IMG_7712.jpgSeierspallen kvinner halvmaraton: Fra venstre nr.2 Helen Baastad Haug, Fjerdingby vinner Hanne Bakken Lund, Aurskog - Høland friidrettslag og nr.3 Maren Bårdseng, Aurskog.

Svein_Arne_Soelvberg_IMG_7323.jpgSvein Arne Sølvberg var endelig tilbake i løypa. Vi snakket med ham før start og fikk vite at grunnet mye husbygging hadde han ikke fått trent så mye som vanlig og Unionsmaraton var faktisk hans første konkurranse i 2018. Han fortalte oss at han ville være fornøyd med 46-47 minutter, det skulle gå atskillig raskere.
Av 91 løpere i mål ble Sølvberg nr.13 Meget imponerende av Sølvberg som løper sitt første år i 70-74 årsklassen!
43.20 av Oppegårdløperen var meget sterkt! 


Start_med_Gevaer_IMG_7020.jpgBarneløpene er populære og løpes over distansene 400m, 1km, 2km og 4 km. Henholdsvis en halv runde, en runde, to runder og fire runder. Her er det de miste som er klar for geværskudd og løping.

Stor_lopsglede_IMG_7026.jpgStor løpsglede blant barna

Start_stoerre_barn_IMG_7147.jpgDet løpes for fullt ut fra start.

Les også:  Kald start og varm avslutning ga gode resultater i Unionsmaraton
Er du Kondismedlem kan du også se bilder av (nesten) alle som løp maratondistansen i Unionsmaraton
Ikke Kondismedlem? Da kan du lese om fordelene ved å være medlem og melde deg inn HER.

På kondis.no samleside for Unionsmaraton finner du tidligere reportasjer, løyperekorder og deltakerutvikling.