Halvmaraton

På søndagens lengste distanse ble det ikke noe særlig spennende i forhold til hvem som skulle komme først til mål. SK Vidars Sondre Fylling tok kommandoen fra start og løp i mål på 1.13.44. På andreplass kom Peter Johansson med 1.22.09, foran Janis Resnis på tredje med 1.23.56. I kvinneklassen stilte kun tre løpere til start, og det var Johanne Hjelle Nitter som vant en soleklar seier. Hun løp på 1.28.55. På andreplass fulgte Ann Elisabeth Gunnulfsen fra Bamford1869 med 1.50.01. Hilde Vandeskog fra Troldhaugen cin og joggeklubb løp på 1.50.19.

Sondre Fylling tok seieren. (Foto: Rekordløpet)

Best av kvinnene ble Johanne Hjelle Nitter. (Foto: Rekordløpet)

10 kilometer

Mer spenning om plasseringene var det da på 10 kilometeren, der det kun skilte noen sekunder hele veien, mellom Tom Roger Vege-Tangen fra Namdal Løpeklubb og Brynjar Lien Schulerud fra Tromsø Løpeklubb. Og de eldste var best da inspurten kom. Vege-Tangen (som løper i klasse 50-54 år) tok seieren med 35.00 på klokka. Schulerud havnet 2 sekunder bak på 35.02. En tredjemann som hele tiden hadde en viss kontakt og som nesten kom seg helt opp, var Fabian Stenhaug. Det gikk akkurat ikke, og han noterte 35.03.

Tom Roger Vege-Tangen vant. (Foto: Rekordløpet)

Hos jentene ble det sub40 for vinneren, Kamilla Fjermeros, da hun løp i mål til en relativt klar seier på 39.49. På andreplass fulgte Aurora Kanutte Brandt Sande fra Koll IL med 40.37, foran Cathrine Grønbech fra BUL IL som løp på 40.49.

Kamilla Fjermeros løp seg til førsteplass. (Foto: Rekordløpet)

5 kilometer

På den korteste distansen ble det litt mer "vann mellom båtene" for gutta enn det var på tiern. Andreas Vågen fra IL Fri vant på 15.53. Håkon Bratvold løp på 16.13 og ble nummer 2, mens Espen Herstad fra Ringerike Svømmeklubb tok tredjeplassen med 17.06. Beste jente ble Solveig Steen Hofstad fra Eiker Skiklubb. HUn vant på 18.02. Deretter fulgte 13 år gamle Hannah Martine Bergh fra Sturla, som løp et meget godt løp på 19.26. Tredjeplassen havnet hos Inger Johanne Giercksky Russnes fra BUL. Hun løp på 20.05.

488.jpgAndreas Vågen vant. (Foto: Rekordløpet)

985.jpgVant gjorde også Solveig Steen Hofstad. (Foto: Rekordløpet)

6 Stina Wall   K 45-49 00:26:53
7 Yvette Christiansen Tjøme Løpeklubb - IBalanse Naturmedisinske K 45-49 00:28:00
8 Marianne Kirkerud   K 40-44 00:32:58