Stemningen var som vanlig god både før, under og etter løpet da Kystbykarusellen gikk inn i sin 3. sesong. Med 93 løpere samt 6 stafett-lag på startstreken var 120 løpere i aksjon under det 1. løpet. Dette er ny deltagerrekord.

Marius Sørli fra Ask deltar regelmessig i karuseller i Hordaland. Kystbykarusellen er intet unntak. Nå fikk han rekordholderen på 5 km, Sondre Øvre-Helland som "hare" på førsterunden. Men etter at Sondre hadde fullført første 1000 meter for stafettlaget XXL-Sartor på 2.56 ble Marius liggende ensom i tet.

- Startert bra hvor jeg tidlig i løpet skjønner at dette kom til å bli et sololøp. Etter førsterunden fortsetter jeg ut på de resterende rundene, hvor jeg prøver å opprettholde farten uten hjelp fra Sondre.

- Merker at det blir veldig tungt å løpe alene selv om jeg til slutt endte på en veldig bra tid i forhold til i vinter/vår (siste løpet fra sist sesong), da jeg løp på 16.55 som best.

-Ellers har jeg noen løp igjen før jeg runder av året. Kan blant annet nevne vinterkarusellen i Fana, ellers er det ikke det helt bestemt hvilke andre løp jeg kommer til å være med på.

Vinnertiden på Marius Sørli i dag ble 16.09. Nærmest fulgte Robert Hisdal fra Gneist (17.17) og Vegard Thuen (18.02).

Ungjenten Marita Hellebø fra BFG Bergen Løpeklubb vant kvinneklassen på 21.15. Anne Kristine Johansson og Christine Bartz på de neste plassene.

XXL-Sartor ble beste stafettlag på ny rekord, 18.22. Bestetid i barenestafetten ble "Knoll og Tott"  der ungjentene Emma Hamre Karlsen og Nora Mjøs delte på etappene. Tiden ble 20.01.

1P1A0400.jpgPallen kvinner, Anne Kristine Johansson, Marita Hellebø og Christine Bartz.