Løypa er på ca. 10 km, og alle deltagere får et kart de skal forholde seg til. Kartet viser ulike poster, og på hver post vil det stå en person for å godkjenne gjennomføring. Alle må laste ned Strava og bruke denne appen for gjennomføring eller bruk en klokke som laster opp til Strava. Løper man i en gruppe trenger bare en å registrere på Strava.

Dekktrilling.jpg
Frakting av bildekk ved Sagtjernet i fjorårets løp. (Arrangørfoto) 

Postene som er fordelt rundt i Elverum består av bading, flipping av dekk, krype under netting, løpe opp trapper, monkey bar, styrkeøvelser og andre hindringer. Man må ikke gjennomføre alle postene, men da får man ikke poeng for dem. Raskeste individuelle deltager og raskeste lag med full poengsum vinner. Men det viktigste er jo å ha det gøy, og få en god treningsøkt! Oppmøtested er grusparkeringen på Terningen Arena.

Reportasje fra fjorårets vårløp: Forest Run med morsom multisport-event i Elverum

Forest Run på Facebook
Løpets facebooksarrangement
Forest Runs nettsider

PÅMELDING

Oversiktskart.jpg
Oversiktskart som viser fordeling av postene. (Arrangørfoto)

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957