Det ble nok en deltakerrekord i Elvaløpet, det nienede og nest siste løpet i årets Sørdalskarusell som ble arrangert virtuelt i tiden 15. - 20. september. Den forrige deltakerrekorden fra i fjor var på 229.

Det tiende og siste løpet i årets Sørdalskarusell er Olympiaparkløpet som også arrangeres virtuelt denne uka i tiden 22. – 26. september. Dette løpet er kanskje det tøffeste av løpene i Sørdalskarusellen som er 10 km langt og har en stigning på 300 høydemeter.

Løpene i Sørdalskarusellen arrangeres av Litrim. Resultatene fra Elvaløpet finner dere her.

02 Elmer Mulleri Skalle og Ine Løvlien.jpgIne Løvlien fra Lillehammer Skiklubb (Foto Andris Malasevskis) og Elmer Mulleri Skalle LIF leder Sørdalskarusellen sammenlagt, og ser ut til å bli årets karusellvinnere dersom de fullfører det tiende og siste karusell-løpet.

03 Syver Dalen og Olstad.jpgSyver Dalen tv. og Edvar Fossum Olstad, begge i klasse M 16 – 19 og Øyer Tretten IF har fulgt hverandre tett gjennom flere av årets løp. Denne gangen vant Syver med en margin på 5 sekunder til Edvard. Arkivbilde fra et tidligere løp i år.

04 0_I6A0215 Petter Marum.jpgPetter Marum, som representerer Lillehammer Skiklub, har også hatt en travel uke. Onsdag løp han Elvaløpet og lørdag løp han halvmaraton i Oslo inn til en fin fjerdeplass i klasse M 70 – 74 år.

05 0_I6A9942 Christin Larodd Svegården.jpgDet ser ut til at Christin Larodd Svegården, Lillehammer Skiklub, koser seg i løypa. Her ser vi henne på veg mot mål i Elvaløpet med et smil om munnen til en andreplass i klasse K 60 – 69, vel to minutter bak Anne Størmer Steira.

06 0_I6A0188 Pål Zeppelin.jpgPål Zeppelin i klasse M 40 – 49 er en av svært mange løpere som har fullført samtlige løp i Sørdalskarusellen. Han er en aktiv trimmer, som gjerne har musikk på øret når han er ute og løper.

07 Ida Nyløkken.jpgIda Nyløkken i klasse K 30 – 39 år. Alltid like blid om motbakkene er tøffe i turstien oppover langs Mesnaelva.