Sørum IL iviterte til et realt "gammeldags" skogsløp lørdag 30. september med løyper på 17 og 6 kilometer, men det nye Stomperudløpet samlet bare 45 deltagere - færre enn i fjorårets testløp.

- Det var et skuffende lite antall etter det vellykkede testløpet i fjor, skriver arrangørklubben på sin hjemmeside og sier at det nå blir en diskusjon internt i klubben om hvorvidt løpet skal videreføres. Med startkontingent på 250 og 200 kroner er det i alle fall ikke noe å utsette på prisen.

Raskest i den lengste løypa på 17 kilometer var Glenn Røisgaard fra Aurskog-Høland FIL som løp på 1:05:38. Ole Tobias Utne Bjerke fra arrangørkluben kom på 2. plass med tiden 1:06:41. Disse to var i særklasse raskest av de 20 herreløperne

I kvinneklassen (17 deltagere) var Kaia Tveit Sund fra Fet Skiklubb raskest med Marianne Moe fra Romerike Ultraløperklubb på 2. plass. De løp på 1:22:49 og 1:23:41.

Klassevis resultater

Arrangørens bildegalleri fra løpet

Kaia_Tveit_Sund.jpgKaia Tveir Sund (i blått) vant kvinneklassen. I rød trøye ser vi Solveig Batlie som ble nummer 4.
(Foto: Arrangøren)

Glenn_Røisgaard_mål.jpgMålgang var på Sørum stadion i Lørenfallet. Her løper Røisgaard inn til seier.
(Foro: Arrangøren)