Det ble dermed ingen folkefest da slitne løpere kom mot mål. Totalt hadde snaue 200 valgt å løpe på tid med intervallstart på 10 sekunder. Omtrent samme antall deltok i trimklassen uten tidtaking. Men et utvidet opphold på toppen var ikke fristende under rådende forhold.

Per Christian Grieg fra Varegg var raskest opp de nye trappene til Ulriken, vinnertiden ble 10.41 Nærmest fulgte Espen Roll Karlsen fra Gneist og Helge Nesse.

Beste kvinne ble Emma Dyrhovden fra Bjørn West IL. Hun kom til mål på 14.08. Deretter fulgte Ganji Bahereh mens Terese Andersen og Silja Marie Gravelseter delte 3. plassen

1P1A3696.jpg20 minutter før start så det ut til å bli brukbare forhold, men så snudde været