På grunn av veiarbeider og en generell sikkerhetsvurdering har H3 Hamar ByTriatlon i samråd med Statens Vegvesen kommet til at løypetraséen og arena for H3 Hamar ByTriatlon flyttes fra Koigen til Hamar Roklubb på Tjuvholmen. Distansen er den samme, men nå blir sykkeltraséen stengt for trafikk og lagt i sin helhet inne i Hamar sentrum!

Det blir 750 meter svømming i Mjøsa og sykkelsløyfe ut mot Hamar-Vest forbi Domkirkeodden. Sykkeltraseen er på 6,2 km sykles tre ganger og vil bli stengt for annen trafikk. Løping skjer på grussti langs Mjøsa. ​Løypekart

Arrangørenen av det det siste arrangementet i årets store kondis-nyhet i Hamar, H3, er forøvrig allerde i hundre i og med at påmeldingen er oppe i et tresifret ntall - og det fortsatt mulig å melde seg på individuelt eller på stafetten som er fin konkurranse for deg som vil bli kjent med triatlon men ikke er helt trygg på alle grenene ennå. Det er en lagkonkurranse der én deltager tar svømmingen, den andre tar syklingen og den tredje tar løpingen.

Påmelding og nyheter
Deltakerliste
H3 Hamars nettsider
H3 Hamar maraton, open water og triatlon på Facebook

Tidligere omtaler av H3 på kondis.no:
H3 Hamar HOKA Maraton er fulltegnet med 200 løpere
Flott start for H3 Hamar HOKA Maraton

Trening mot triatlondebuten