I motsetning til sommerversjonen går alle løp i Hamarkarusellen Vinter i den samme 5 km-løype på opplyste gang- og sykkelveier i Prestrudområdet på Hamar. Dette er således en ypperlig anledning til å kjøre sitt private testløp gjennom vinteren, men alle er hjertelig velkomne uansett om ambisjonen er å gå eller løpe seg en tur uten tidtaking, konkurrere med seg selv, slå naboen eller konkurrerer mot andre aktive løpere og mosjonister.
 
Ingrid+Rob¢le.jpg
Ingrid Robøle, Hamar Skiklubb fornøyd med egen innsats sist vinter -  og godsakene som ofte serveres i foajéen i Prestrudhallen.  (Foto fra Hamarkarusellens facebookside)
 

Terminliste - vinteren 22-23

De 6 løpene med fire ukers mellomrom: 
Løp 1: Tirsdag 25.10-22
Løp 2: Tirsdag 22.11-22 
Løp 3: Tirsdag 20.12-22 
Løp 4: Tirsdag 17.01-22 
Løp 5: Tirsdag 14.02-23
Løp 6: Tirsdag 14.03-23 
 
Starten for alle løp og klasser går kl 18:00. Det benyttes bruttotid (startskudd) for rangering, men nettotid (mattestart) vil vises i resultatlista. Det er Innlandet Bedriftsidrettskrets som er arrangør. Påmelding og startkontingent er 100 kr som betales ved webpåmelding via EQ Timing. Har du en ambisjon om å delta i mer enn tre løp, lønner det seg imidlertid å melde seg på hele karusellen og betale 360 kr for alle 6 løp. Det er selvbetjent påmelding via EQ Timing helt til fram til starttidspunkt. Påmelding (eqtiming.com) og live resultatservice med mellomtider via EQ Timing.
 

Premiering

Premien for deltagelse i alle løp i vinterkarusellen er et unikt krus med påskriften «Hamarkarusellen Vinter 2022/2023». I tillegg premieres beste herre- og kvinne samlet for alle løp basert på sammenlagt tid (Her gis det 40 minutter for løp en ikke har deltatt på). Fjorårets totalvinnere ble Ingrid Robøl og Jo Reistad som brukte henholdsvis 2:28:30 og 2:01:44 på de 6 løpene på til sammen 30 km. 

Jo Reistad.jpg
Jo Reistad med seiersgesten etter å ha løpt alle seks løpene raskest forrige vinter. (Foto fra Hamarkarusellens facebookside)
 

Løype:

Løypa er en kontrollmålt 5 km hovedsak på avskjermet gang, og sykkelvei, samt noe fortau i lavt trafikkerte gater med noen kryssende sideveier. Det er gatelys på hele strekningen, og løypa brøytes/strøs ved behov. Husk refleksvest! Start og mål er like ved inngangen til Prestrudhallen, hvor det også er fellesareal for nummerutdeling og servering, samt toaletter.
 

Mer info:

 

Kondis.no: