Ingvild Mellum Johansen som står bak nyheten, er overveldet. Hun håpet på 50 lokale deltagere, og fem dager før løpsdagen er det allerede oppe i 80 deltagere fra flere fylker! Påmelding

Løpet som er kalt "Høst-Hinderløp 2018" er så langt kondis.no erfarer det første "sivile" i sitt slag i Elverum og blir et uhøytidelig løp som passer for alle nivåer. Du kan løp alene eller med venner, familie eller bekjente. Barn under 14 år kan også delta så lenge det er en foresatt tilstede på arrangementet.

Det er toaletter og kiosk på stedet og alle får noe når de kommer i mål. Det vil bli premiering i dame- og herreklassen.

Armgang.pngLøypa er 5,5 km og går bla.a. innom den militære hinderbanen og bør i følge initatvtakeren være "rimelig overkommelig" - men krevende nok til å bli skikkelig sliten. Start og mål er ved friidrettsbanen på Terningen Arena med parkering på grusplassen rett på nordsiden av friidrettsbanen vest for Elverums storstue. Det er registrering fra kl 9, og første pulje legger av gårde kl. 1020. 

Bildet over: Et av hinderne i den militære hinderbanen på Terningmoen. Her kan det bli spensthopp....

 - Dette er jo første gang, så det gjøres enkelt, forteller initiativtakeren til kondis.no. Man kan løpe sammen eller alene, med eller uten tidtaking. Det blir fem minutter mellom hver pulje med manuell tidtaking. Hvis man ikke klarer hinderet blir det spensthopp. Det skal være lav terskel for å delta, så alle skal kunne være med. Deltakerne oppfordres til å hjelpe hverandre i løypa. Samtidig kan de som er godt trent, kjempe for å vinne, avslutter Ingvild Mellum Johansen 

Arrangementets facebookside
Livsglad.no

Løypekart:
Hinderlop-kart.png