– Vi håper myndighetene har åpnet så mye opp i forhold til korona at arrangementet lar seg gjennomføre, sier arrangementsleder Tom Arne Akerholt. 

Pr. i dag har arrangementet litt over 100 påmeldte. Dette er i stor grad deltakere som var påmeldt fjorårets arrangement som da ble avlyst. Alle som var påmeldt i 2020 ble automatisk overført til årets arrangement.

– Vi har allerede nå gjort noen endringer på arrangementet slik at det lettere skal kunne gjennomføres i år. Vi kommer kun til å arrangere 3 topper (Løke Challenge) og 5 topper. Det vil si at det ikke blir noen 8 topper i år. De som pr. i dag er påmeldt 8 topper vil få tilbud om å delta på 5 topper. Hvis de ikke ønsker å delta på 5 topper, vil de få tilbud om tilbakebetaling av startkontingenten, kan Akerholt opplyse. 

En annen endring som gjøres i årets arrangement er at det ikke kommer til å være drikke/matstasjoner underveis i løypa. Det vil si at alle deltagere selv må ha med seg det de trenger av drikke og mat rundt i løypa.

  • 3 Topper (Løke Challenge) er 27 km på sykkel, 6 km til fots og 690 høydemeter.
  • 5 Topper er 36 km på sykkel, 10 km til fots og 1.600 høydemeter.
  • Begge distanser går i Hof sin fine natur.

På Løke Challenge er det også egen klasse for el-sykkel.

Påmeldingen er åpen

Arrangementet hjemmeside

Hof Toppers på facebook

Ultra75_Kristoffer_Ettedal-tet_startfelt.jpg
Fra starten på en av distansene i Hof Toppers 2018. (Arrangørfoto)

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957