Det er enkelt å delta. Du kan samle kilometer både gående og løpende. Det eneste kravet er at kilometersankingen er gjort på en treningstur. Vi er med andre ord ikke opptatt av antall skritt i døgnet, selv om det kan være et fint mål det også, men hvor mange kilometer du klarer å sanke på treningsturene dine.  

Slik gjør du det

Etter hver treningstur noterer du ned tidspunktet for treningen og hvor mange kilometer det ble. Ved slutten av måneden summerer du opp og melder inn resultatene til oss. Du bør sikre elektroniske bevis av treningsturene dine enten i klokke eller treningsapper i tilfellet du blir plukket ut for kontroll. 

Alle som tilbakelegger over 200 kilometer blir med i trekningen av flotte premier. 

Her kan du melde på Kondisløpets kilometersanking.

Dette kan du vinne

Vi har fått sju par løpesko fra On og fire fra Mizuno som vil bli trukket blant de som klarer å samle 200 kilometer i Kondisløpets kilometersanking. 

On Cloudrunner løpesko som premie i Kondisløpet 2022
On Cloudrunner: Vi trekker 7 On Cloudrunner løpesko blant de som registrerer å ha samlet 200 kilometer på gå- og løpeturer i juli. (Foto: On)

Mizuno løpesko som premie i Kondisløpet 2022
Mizuno: Vi trekker 4 Mizuno løpesko blant deltakere som registrerer at de har gått og/eller løpt minst 200 kilometer i juli. (Foto: Mizuno)

I tillegg trekker vi vinnere av fem valgfrie bøker, tre par Kondis-sokker og to Norgessingleter i Kondisbutikken.no

Norge-singlet fra Kondisbutikken
Norge-singlet: Fra Kondisbutikken gir vi bort to Norge-singleter som uttrekkspremier i Kondisløpets kilometersanking. (Foto: Bjørn Johannessen)

De som melder på med enten Team Kondis, Team Kondis maratonklubben eller Team Kondis + et stedsnavn, blir også med i trekningen av gaver fra profilbutikken vår Teamkondis.no. Totalt gir vi bort to Craft Rush løpejakker og én hettejakke

3 løpere mot Trondheim Maraton 2018
Craft løpejakke: Vår Team Kondis løpejakke er en Craftjakke av modellen Rush. (Foto: Marianne Røhme)

Her kan du lese mer om Kondisløpets kilometersanking

Bli med i konkurransen du også! Meld på i dag!