Linda+R%F8set+kom+inn+p%E5+stadion+med+noen+meters+forsprang+p%E5+Monika+K%F8rra+etter+at+de+hadde+fulgt+hverandre+som+skygger+gjennom+hele+l%F8pet.
Linda Røset kom inn på stadion med noen meters forsprang på Monika Kørra etter at de hadde fulgt hverandre som skygger gjennom hele løpet.
Gruppepress på jobben?
Ren-Engs beste langdistanseløpere, Linda Røset og John Henry Strupstad, har forresten mer enn klubbnavnet til felles: Begge er utdannet fysioterapeuter, jobber på Hernes Institutt og bor i Elverum!

Nesten "hat-trick" av Morgestad på 10 km
På 10 km tok Åsmund Morgestad sin tredje seier på de fire siste årene. Tida 34.31 var ca. to minutter bak hans bestetid, men så har visstnok ikke sømådølen lagt ned like mye trening som tidligere. Han fikk også kamp av klubbkameratene Nils Kristen Sandtrøen og Tore Stafset som begge var mindre enn et halv minutt bak.
%C5smund+Morgestad+var+i+likhet+med+Gjemund+S%F8rstad+veldig+forn%F8yd+med+%E5+vinne+sin+distanse+i+Femundl%F8pet.
Åsmund Morgestad var i likhet med Gjemund Sørstad veldig fornøyd med å vinne sin distanse i Femundløpet.
Jevngode damer også på 10 km
På damenes oppgjør over 10 km ble det Femundløp-debutanten Marianne Opsahl fra Ullensaker/Kisa som stakk av med seieren med 41.15. Fjorårsviner Hanne Knudsen ble slått med 23 sekunder og henvist til 2. plass i K 30-39 år. Mellom de to kom også vinneren i K 17-29 år, Synnøve G Mortensen fra Røros IL. Klar nivåheving i toppen blant damene også på 10 km altså.
10+km-vinner+Marianne+Opsahl+stiller+i+likhet+med+samboer+Tommy+Torgersen++titt+og+ofte+opp+p%E5+l%F8p+i+Hedmark+n%E5r+de+er+p%E5+hytta+i+Trysil.
10 km-vinner Marianne Opsahl stiller i likhet med samboer Tommy Torgersen titt og ofte opp på løp i Hedmark når de er på hytta i Trysil.
2 x Gjermund + Jo og Bo
Smilet satt løst hos de fleste ved Femundsenden lørdag, og disse fire bidro alle sterkt til at 40. årsjubiléet for Femundløpet ble en minneverdig affære:

Fra høyre årets Femundløp-vinner Gjermund Sørstad som fikk en strålende debut i løpet. Videre brødrene Jo og Gjemund Eggen som stod for utdelingen av alle premier. Løpet ble i sin tid til nettopp pga. av de to legendariske skiløpernes prestasjoner for vel 40 år siden. Helt til venstre en alltid like entusiastisk løpsgeneral, Bo Berndtsson, som i kjent stil delte ut både heder og blomster til andre som har bidratt til suksessen. Som Femundløp-veteran Bjørn Tvedt kjapt oppsummerte det: "Ingen Bo - ingen Femundløp!" - er det jo han selv som skal ha desidert størst ære for at Femundløpet har en 40-årig historie.

Meget takknemlig samarbeidspartner
Som ved mange tidligere Femundløp fremhevet Bo Berndtsson igjen jobben som vi i Kondis gjør for å øke interessen for mosjonsløp generelt og Femundløpet spesielt. I all beskjedenhet må jeg i ettertid få lov å takke for å bli trekt fram og overrakt blomster i selskap med Eggen-tvillingene og de tre virkelige Femundløp-ambassadørene gjennom samtlige år, Aage Rustad, Bjørn Tvedt og Magne Martinsen.