Kristian Nedregård, Ålesund har allerde 3 vandrepokaler fra løpet liggende hjemme. I dag tok han sin 10. seier og vant løpet med over to minutt til neste løper på tiden 35.25. Kari-Anne Tryggestad Ryste, Sunnylven IL var nesten like suveren i kvinneklassen, også hun har vunnet tidligere. Kari-Anne fikk tiden 44.31.

Løpet er ei rundløype på 9,5 km, og er veldig kupert og variert. Her er bakke opp og bakke ned på turveger og stier, på asfalt og grus.

Arrangementet er en liten hemmelighet med ikke alt for mange deltakere. Det er kjent for sitt store kakebord, men har også andre godsaker på menyen. Premieringen er alltid storslått med pokaler og mange fine gavepremier.