På førstkommende søndag, den 21. november, blir det igjen fakkeltog til Løvstakken. I mørket blir det tur opp til toppen av Løvstakken, bare opplyst av hodelykter og fakler. Der blir det samling rundt fyrverkeriet som skal lyse opp i høstmørket.

Arrangementet er åpent for alle, og deltakerne får medalje, startnummer, gløgg og pepperkaker.

Ved å delta støtter man Kreftforeningen sitt arbeid, 50% av deltakeravgiften går til dette formålet.

Det er ildsjelen Patricia Viviana A. Flataker som står bak dette spesielle arrangementet. Det har blitt arrangert årlig siden 2012, med unntak av i fjor da det ble avlyst på grunn av koronapandemien. Fakkeltoget på Løvstakken ble sist arrangert i 2019 da de fikk over 500 personer til fjells i høstmørket.

Det er ganske unik friluftsopplevelse som venter deltagerne i Fakkeltoget på Løvstakken: det er jo ikke vanlig med fjellturer med barn i høstmørket i november, men her inviteres folk i alle aldre til å bli med. Det er ikke tidtaking, her er det magien med fakler i mørket og byens lys under seg som skal oppleves.

Patricia Viviana A. Flataker elsker å arrangere, og fortalte til Kondis i 2019 at hun er genuint opptatt av å lage arrangementer som gir deltakerne gode friluftsopplevelser.

Mer informasjon om Fakkeltoget på Løvstakken:

Fakkeltoget på Løvstakken

Facebooksiden til Fakkeltoget på Løvstakken

  • Datoen for arrangementet er 21.11.21 
  • Fyrverkeriet sendes opp kl. 17.15.
  • Det er medalje til alle og t-skjorte til de første 500 påmeldte.
  • Masse gøy for barna i løypen.
  • Servering på Magic Hotel Solheimsviken fra kl. 18.00-20.00.
  • Løypen er ca 2 km og har start fra Løvstakkveien 51, fra ca. kl 15:30.

Priser:
Barn: 50,-
Ungdom: 75,-
Voksen: 100,-
Fakler: 40,- pr. stk.

T-skjorte til de 500 første påmeldte.

Påmeldinghttps://signup.eqtiming.com/?Event=fakkeltog

3J6A0038.jpg
Her er Patricia Viviana A. Flataker (til høyre) sammen med Liv Rolland og deler ut medaljer på toppen av Løvstakken. (Foto: Arne Dag Myking)

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957