Sist vi hadde en spørreundersøkelse blant medlemmene i Kondis var i januar 2017. Nå har vi på nytt gjennomført en undersøkelse som en del av det store helseprosjektet vi har sammen med NTNU. Her spør vi om hvorfor de meldte seg inn i Kondis, hvorfor de fortsatt er medlem, og hvor lenge de har vært medlem i organisasjonen. 

Svarene viser at medlemmene er lojale, og at lojaliteten har økt de siste årene. Mens det i år var 26 prosent som hadde vært medlem i 5-10 år, var det i 2017 kun 18 prosent som hadde vært medlem så lenge. 

Derfor blir folk medlem

Andelen som meldte seg inn for å lese bladet eller plussaker på Kondis.no var lik med henholdsvis 74 prosent nå i år og 75 prosent i 2017. Nå i år var det imidlertid flere som meldte seg inn for å være medlem i en organisasjon som stod for det samme som dem.  Totalt oppga 37 prosent dette som en av grunnene til at de meldte seg inn, mens det var kun 28 prosent som oppga dette som grunn i 2017.

Derfor fortsetter de å være medlem

På spørsmålet om hvorfor folk fortsatt ønsker å være medlem i Kondis etter en tid, er det færre som forklarer dette med at de ønsker medlemskap for å få tilgang til bladet og plussaker, og flere som velger å være medlem fordi de ønsker å tilhøre en organisasjon som er opptatt av det samme som dem selv. Det er også flere som sier de ønsker å være medlem for å støtte det arbeidet Kondis driver med. 

Mens det i 2017 var 84 prosent som fortsatte medlemskapet for å få tilgang til bladet og plussaker, var det nå i år kun 80 prosent som oppga at dette var en av grunnene til medlemskapet. Videre var det kun 38 prosent som i 2017 oppga at de var medlem i Kondis fordi de ønsket å tilhøre en organisasjon som var opptatt av det samme som dem, mens denne prosentandelen hadde økt til 45 prosent i år. Det var også 53 prosent som i år svarte at de var opptatt av å være medlem for å støtte det arbeidet Kondis drev med, mens det var 38 prosent som svarte dette i 2017.

Viktige rabattordninger

I år var det 45 prosent som svarte at våre gode rabattordninger var en viktig grunn for at de meldte seg inn i Kondis, mens det var 37 prosent som svarte dette i 2017. 

På spørsmålet om hvorfor folk fortsatt er medlem, så er det nå blitt mindre viktig at det skal lønne seg for medlemmet økonomisk. I 2017 var det 20 prosent som var medlem fordi det lønte seg økonomisk, mens det i år var kun 16 prosent som oppga dette som grunn for at de fortsatt var medlem. Dette til tross for at antallet medlemsfordeler har økt vesentlig siden 2017. 

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957