SE ALLE BILDENE FRA LØPET UNDER TEKSTEN.

– Vi var litt spente på hvor mange som kom til å velge å bruke en lørdag på å løpe rundt her på Årnes, og ble gledelig overrasket over oppmøtet, sier Hilde Johansen som er en av trenerne i Kondistreninga Årnes.

I invitasjonen til løpelørdagen ble det sagt at alle kunne komme når de ønsket i tidsrommet fra klokka 10 til 14 og løpe så mye de ønsket.

– Vi ønsket å spre deltakelsen over en lengre periode av smittevernmessige grunner, sier Hilde og legger til: 

– Ganske tidlig ble vi kontaktet av flere som ønsket å løpe ekstra langt, men som var usikre på om de rakk å fullføre for eksempel maraton eller ultra i løpet av fire timer. Da valgte vi å åpne for tidligstart slik at de som ønsket det kunne starte løpelørdagen allerede klokka ni, sier hun.

Løp samtidig Kondisløpet

Som en ekstra motivasjon kunne de som ønsket det melde seg på Kondisløpet som en del av arrangementet. I høstens Kondisløp kan deltakerne velge mellom fem ulike distanser fra 3 til 42 kilometer og bestille egen medalje og t-skjorte for løpet.

– Vi hadde ordnet med muffins, vaffler, bananer og Twist som ble servert på smitteforsvarlig vis i et telt i startområdet, mens deltakerne hadde med egen drikke. Løypa var på 3,4 kilometer og gikk som en rundløype fra startområdet i Folmovegen. For de som løp lengst ble det hele 15 runder, sier Hilde som selv var en av dem som løp 15 runder og til sammen over 50 kilometer den dagen.

Pizza og Cola

Etter løpet spanderte Kondistreninga pizza og en halvliter brus på de deltakerne som fortsatt var igjen i start og målområdet.

– Arrangementet vårt sluttet klokka 14, så vi ble veldig glade da Papa Joe’s kunne levere pizza til oss før de åpnet restauranten på lørdag. Det var mer enn vi hadde forventet og noe både vi og deltakerne satte stor pris på. Aldri har det vel smakt bedre med pizza og Cola enn etter en slik dag. Flere av deltakerne hadde satt personlige rekorder i antall løpte kilometer den dagen og det var mange stive bein rundt pizzabordet, ler Hilde.

Samlemedaljen for Kondisløpet høst
Gratis samlemedalje: De som løper alle distansene i Kondisløpet i høst (fra oktober til og med desember) får tilsendt gratis 90 mm samlemedalje etter løpet. Her har ikke tida du løper på betydning, kun at du har fullført alle fem distansene.

Starten på Kondisløpet. F.v: Kate Ambro, Finn Larsen, Annette Velde Sande, Erlend B. Jensen, Merete Støverud Stokke og Marianne RøhmeKondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Starten: Da starten på Kondisløpet gikk, hadde allerede Annette og Erlend vært ute og løpt én time. Her f.v.: Kate Arnbo, Finn Larsen, Annette Velde Sande, Erlend B. Jensen, Merete Støverud Stokke og Marianne Røhme. (Foto: Hilde Johansen)

Besøk fra Kondistreninga Gran f.v.: Kate Arnbo, Finn Larsen, Trym Bergun Larsen og Mathilde Larsen med hunder,Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Besøk fra Kondistreninga Gran: F.v.: Kate Arnbo, Finn Larsen, Trym Bergun Larsen og Mathilde Larsen hadde kjørt helt fra Gran for å være med på løpelørdagen. (Foto: Hilde Johansen)

Marianne Røhme, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Undertegnede: Marianne Røhme løp en rolig halvmaraton og fotograferte alle som løp forbi henne. Det ble etter hvert mange. (Foto: Hilde Johansen)

F.v.: Annette Velde Sande og Sofiia Granheim under Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Ultraløperne: Annette Velde Sande (t.v) og Sofiia Granheim løp 50 kilometer i et tempo raskere enn 5 min/km. De løp forbi meg hele tre ganger i løpet av min halvmaraton. (Foto: Marianne Røhme)

Geir Bjerkestrand, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Forkjøla stakkar: Kondistrener Geir Bjerkestrand hadde sett fram til dagen lenge, men måtte holde seg i bilen på grunn av forkjølelse (ikke korona). Han var en god support for de som løp forbi. (Foto: Marianne Røhme)

Hilde Johansen, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Organiserte og løp: Kondistrener Hilde Johansen organiserte arrangementet og løp 50 kilometer i løpet av dagen. (Foto: Marianne Røhme)

F.v: Roy K. Støle, Trym Bergun Larsen, Erlend B. Jenssen, Arild Hagen, Oddgeir Stensby og Lene Malin Sefland, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Fullført: Denne gjengen løp 21-30 kilometer og benytter anledningen til å heie på de andre mens de fyller på med næring. F.v: Roy K. Støle, Ann Heidi Scharning, Erlend B. Jenssen, Arild Hagen, Oddgeir Stensby og Lene Malin Sefland. (Foto: Marianne Røhme)

Jens Davidsen, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Langløper: Jens Davidsen løp 30 kilometer før han ga seg. (Foto: Marianne Røhme)

Erlend B. Jenssen, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Langløper II: Også Erlend B. Jenssen løp 30 km før han ga seg. (Foto: Marianne Røhme)

Oddgeir Stensby, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Finest bakfra: Oddgeir Stensby mener han tar seg best ut bakfra. Så da måtte vi ta bilde etter han hadde passert. (Foto: Marianne Røhme)

Oddgeir Stensby, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Forfra: Mange vil nok si han ser både fin og svært så sprek ut forfra også. Oddgeir løp halvmaraton på løpelørdagen. (Foto: Marianne Røhme)

Erlend B. Jenssen, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Eget bord: Erlend B. Jenssen (bildet) og Roy K. Støle hadde med eget bord med forsyninger. (Foto: Marianne Røhme)

Jens Davidsen, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Valgte banan: Når Jens Davidsen kunne velge mellom glutenfrie bringebær- eller sjokolademuffins, vaffler med og uten gluten, Twist og bananer, falt etter hvert valget på en liten bananbit. Iallfall på denne runden. (Foto: Marianne Røhme)

Roy K. Støle, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Langløper III: Roy K. Støle løp 30 kilometer i løpet av løpelørdagen. (Foto: Marianne Røhme)

F.v: Hilde Johansen og Lene Malin Sefland, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Følgesvenner: Hilde Johansen (t.v) og Lene Malin Sefland holdt følge i deler av dagen. (Foto: Marianne Røhme)

Foran: Annette Velde Sande og Sofiia Granheim, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Nok en passering: Enda en gang ble jeg forbiløpt av disse svært så spreke damene som så helt uberørt ut til tross for det høye tempoet. Fremst løper Annette Velde Sande med Sofiia Granheim rett bak. (Foto: Marianne Røhme)

Caroline Selbæk og Tor-Odd Selbæk, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Sammen: Caroline Selbæk og pappa Tor-Odd Selbæk valgte å ta en runde sammen. (Foto: Marianne Røhme)

Merete Støverud Stokke løp under 1 time på 10 km da Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Perset: Så glad ble Merete Støverud Stokke (t.v) da hun klarte å komme under én time på 10 kilometer. Til høyre er mamma'n til Hilde. Hun stod for vaffelsteking og heiing i start og målområdet. (Foto: Marianne Røhme)

Arild Hagen og Ann Heidi Scharning, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Halvmaraton: Arild Hagen og Ann Heidi Scharning løp begge halvmaraton. (Foto: Marianne Røhme)

F.v.: Sofiia Granheim og Annette Velde Sande, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
I mål: Så glade ble Sofiia Granheim (t.v) og Annette Velde Sande da de var ferdige med 50 kilometer løping på løpelørdagen. (Foto: Hilde Johansen)

50,14 km er ultralangt og godkjent ultradistanse, Kondistreninga Årnes arrangerte Kondisløpet 31. oktober 2020
Ultradistanse: Etter over 50 kilometer er det lov å kalle seg en ordentlig ultraløper. (Foto: Hilde Johansen)

Ønsker du å prøve deg på en av distansene i høstens Kondisløp, finner du all informasjon du trenger her. 

Som medlem i Kondis får du fra 40 til 80 kroner i rabatt når du melder deg på.

Her kan du lese om våre gode medlemstilbud og tegne medlemskap i Kondis.