Fra og med 7. mai er det åpnet opp for trening og arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer. Det er en forutsetning at arrangementet har en ansvarlig arrangør og at smittevernreglene om minst én meters avstand mellom mennesker overholdes

Det betyr at vi kan starte opp med Kondistreninger igjen! Flere enn Kondistrenerne er nok sulteforet på sosiale løpeturer, og da passer det jo bra å starte med en koselig langtur i pratetempo fra Strandbygda skistadion søndag 10. kl 10. Det vil bli en runde på opptil to timer med muligheter for å være med på deler av turen.

Tirsdag drar Ida Kristine Seppola i gang igjen tilbudet om felles løpetrening på gang- og sykkelstier tilpasset barnevogn. Her ønskes det påmelding på forhånd. Torsdag kommer det nok også til å lyse sosial løpeglede utover det røde tartanen når den første intervalløkta går av stabelen på Terningen.   

All informasjon om den det ferske og friske tilbudet finner du på facebookgruppa Kondistreninga Elverum. Her er det bare å be om medlemskap. Det er ikke krav om medlemskap i Kondis, men vi setter ekstra stor pris på at du melder deg inn i disse tøffe tider også for Kondis.  

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957

Kondis-langtur Stavåsdammen.jpgFra en av de mange trivelige søndagsturene rundt Stavåsdammen i fjor høst.