Kondis har sitt Landsmøte på Triaden på lørdag. Tradisjonen tro tar landsmøtedeltakerne en pause i programmet og løper eller fotograferer vinterkarusellen. Det kan det være god grunn til å gjøre for flere. Løypa kan karakteriseres som rask, noe fjorårets resultater viste. De seks beste kvinnene løp under 20 minutter

Seks tider under 20 minutter er  ikke ofte på en kontrollmålt 5 km i Norge. Tar en med antall deltakere, 27, smaker det av norgesrekord, 22 % av deltakerne løp under 20 minutter. De to beste tidene var så gode at de ble stående som bestetid for Falch og Fjørtoft i 2017, henholdsvis som nr. 3 og nr. 5 på Norgesstatistikken

10   Frid Lilland Lørenskog FIL 22:52

Erik Udø Pedersen litt før halvveis i løpet mens Jonas Lurås Hammer ennå holdt følge. (Foto: Per Inge Østmoen)

Også gutta løp fort og de tre beste som alle løp under 15:40 ble stående med løpet på Romerike som sitt beste i 2017. 13, 16 og 32.plass på Norgesstatistikken.

Nå var det gode forhold i fjor med +6.4 grader og sol. Men forhåndsvarselet ser bra ut for årets løp også.
-1 , sol og bare 1 m/sek vind. Dermed skulle det være gode muligheter til å få løpt en rask 5 km som opplading til vårens løp etter påske.