Sommerværet hadde tatt en pause, men likevel var det greie løpsforhold i Mistbergløpet som dessverre fikk en ganske stor tilbakegang med totalt 176 fullførende i år mot 218 i fjor. Det var 118 som løp til topps i konkurranse- eller mosjonsklassen og 58 som løp kortere i barneløpet og ungdomsløpet (11-13 år).

I kvinneklassen var det Marit Østvang (K20-22) fra FIK Ren-Eng som vant motbakkeløpet med tiden 35:11 foran vinneren av Jenter 14-15 år, Johanne Peroline Norheim fra Ull/Kisa IL som løp på 36:42.

I herreklassen vant Kristian Monsen (M40-44) ra Ull/Kisa IL  i år som i fjor,. nå med tiden 28:09 som er  35 sekunder raskere enn fjorårstiden.  Ulrik Lolland som ble ny\ummer 3 i fjor forbedret seg med over ett minutt og løp inn til seier i M23-39 på tiden 28:36.

Kristian Monsen og Ulrik Lolland mens de ennå er sammen, ca 2 km etter start. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Lisa Kristine Jordet  fra Asker SK Friidrett var raskest  i jenter 11-13 som løp ei kortere løype.
(Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Martin Spigseth fra Raumnes & Årnes IL - Friidrett var raskest av guttene i 11-13-årsklassen. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)