Du finner link til MIN SIDE øverst på kondis.no rett ved logoen. For å logge inn på MIN SIDE bruker du ditt medlemsnummer og et passord som du får ved henvendelse til de som driver medlemsservice for oss. Send en e-post til kondis@mediaconnect.no og be om innlogging til MIN SIDE. 

Medlemskortet er tilgjengelig helt til en ny faktura er generert i systemet. Da vil medlemskortet være utilgjengelig inntil den nye fakturaen er betalt. Det kan derfor være lurt å ta et skjermbilde av medlemskortet ditt før desember slik at du har det digitalt inntil du har rukket å betale kontingenten for 2019. Fakturaen for 2019 sendes ut i desember. 

Unngå fakturagebyr

Vi har i år etablert avtalegiro og vi har videre sendt inn søknad om e-faktura. Vi håper derfor å kunne tilby både avtalegiro og e-faktura for betaling av neste års kontingent. 

Vi anbefaler alle til å gå inn i nettbanken sin og sette opp avtalegiro eller e-faktura for betalingen av kontingenten. 

Det er svært kostbart for oss å trykke opp fakturaer med medlemskort og få disse skrevet ut og sendt i posten. Vi har derfor måttet se oss om etter rimeligere og mer moderne metoder for dette. 

Etableringen av elektroniske medlemskort var et ledd i dette arbeidet. Det vil fortsatt være mulig å få tilsendt faktura med medlemskort, men vi vil da legge på et fakturagebyr som skal dekke kostnadene med utsendelsen. Dersom du velger å betale kontingenten med avtalegiro eller e-faktura, slipper du fakturagebyr samtidig som vi sparer miljøet. 

Betal i tide og vinn flotte premier

Hvert år gjennomfører vi vårt kontingentlotteri der de som betaler kontingenten i tide, blir med i trekningen av flotte premier. Her kan en vinne alt fra reise til treningsklær og -utstyr. 

Treningscamp med Springtime til Portugal 2018
Heldig: I fjor var det Magnus Betten som ble den heldige vinneren av en treningsreise med Springtime og Kondis til Portugal. Denne gangen kan det bli deg. Alt du trenger å gjøre er å betale kontingenten før forfall så er du med i trekningen. (Foto: Marianne Røhme)