31.oktober stIlte vi spørsmålet: Er det slutt for Sognsvann Rundt Medsols etter 560 løp?

Dagen før hadde det 560. løpet i SRM blitt arrangert, og arrangøren varslet at det kanskje var det siste løpet i den populære løpskarusellen som hadde sitt første løp 9. mai 2001. 

Uken etter det 560. løpet skulle det avklares på SRMs årsmøte om det ble en ny sesong i 2020, men det ble ingen avgjørelse. Initiativtaker Heming Leira meldte at han trengte mer betenkningstid.

Nå er det avklart. På SRMs hjemmeside kunne vi 1. juledag lese: - I dag kan vi fortelle at SRM-gjengen med initiativtakeren går løs på en 20. sesong med Sognsvann Rundt Medsols. Det er bare å notere onsdag 1. april i kalenderen. Da starter vi på nok en utgave av løpskarusellen.

Det var en veldig hyggelig julepresang til mange løpere i Oslo-distriktet, og når dagen nærmer seg gjelder det å huske at dette ikke er aprilsnarr, men faktisk SRMs løp nr. 561.
 


Nyttårsaften blir det også mulig å stifte gjensyn med løypa rundt Sognsvann.

Bildet kan inneholde: 2 personer, inkludert Tim Bennett, personer smiler, folk som står og utendørs

Kondistreninga Oslo kveld 89 - nyttårsaften med SRM
Det blir Kondistrening nyttårsaften også. Men den legges inn som et uhøytidlig løp rundt Sognsvann i samarbeid med Sognsvann Rundt Medsols. Det åpnes for å løpe 1, 2, eller 3 runder. NB: tiden må tas selv. Det ryktes også at presidenten i KONDIS vil ta opp en gammel tradisjon også.... Dukker du opp tirsdag så får du se :) 


SRMs hjemmeside
SRMs resultatdatabase
SRM på facebook
SRM nr. 561 - 1. april 2020

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, tre, sko, himmel, barn, utendørs og natur
Påmeldingskø på et tidligere løp i SRM. (Arrangørfoto)