Jon Per Nygaard, FIK Ren-Eng (bildet) holdt unna for ungdommen på 10 km, og Magnus Moholdt, Ålen IL vant 17 km i Hummefjelldilten. Britt Thorshaug Granrud og Ida Meli Narbuvoll var klart best av jentene og sørget for at det ble tre Ren-Eng-seire i det siste av årets løp i Fjelltrkløveret bestående av Femundløpet, Egebergs Minneløp og Hummelfjelldilten.

Også i år var konkurransen hardest i kortløypa med 42 løpere på tid, mot 13 på den lange varianten. Et knippe lokale skiskytter-talenter stilte som utfordrere til vetaranen fra Øversjødalen men måtte slippe relativt tidlig i løpet. Nygaards vinnertid ble 38.19, mens Vegard Bjørn Gjermundshaug vant M 17-29 år på 40.10.

Selv om Ida Meli Narbuvoll bare hadde en kvinnelig utfordrer i sine egne treningsløyper, dokumenterte 14-åringen med  tida 1.13.47 at hun står også ordentlige lange distanser.  I herreklassen var Magnus Moholdt drøyt to minutter på Geir Østgårsgjelten, IL Nansen.