På sjølveste fredag den 13. trår Kondis til med gladnyheten om at Kondis starter egen treningsgruppe. Som du kan lese om i rammen lengre nede på siden, så blir dette et tilbud som kommer i tillegg til en rekke andre tilbud som Kondis tilbyr sine medlemmer og de som er opptatt av Kondisjonsidretter.

Allerede på søndag tilbyr Kondis kurs i løpsteknikk.

Med det nye tilbudet om trening hver tirsdag på Sognsvann vil vi ytterligere spre vårt motto om TRENINGSGLEDE!  

FOR HVEM ??
Dette skal være treningsgruppa for alle. Det sosiale vil stå sentralt og treninga vil være lagt opp på en slik måte at alle får et godt utbytte, enten du er godt trent person eller en nybegynner

  • For de som aldri har trent før 
  • For de som nettopp har begynt å trene
  • For de som å få seg en god treningsøkt
  • For de som ønsker å ha noen å løpe med
  • For de som ønsker mer veiledning på fartstrening
     

BLI MED I KONDISTRENINGA PÅ FACEBOOK
På Kondis facebookside finner du en menyrad på venstreside. Der står det "grupper" og der finner du treningsgruppa.  Det er en lukket gruppe, men spør du om å få bli medlem, får du være med.

I gruppa vil det informeres om kommende trening, treningen som var mm.

Gå direkte til Kondistreninga på Facebook. Du finner også en egen side for Kondistreninga hjemmeside under MENY-punktet på venstre side under punktene: KONDISTJENESTER og TRENING.


FART - SPENST - STYRKE - TRENINGSGLEDE
Treningen vil bestå av en-eller-annen-form for løping i høyere fart som intervaller, motbakkeløping, fartslek m.m.  Vi vil også prøve å få lagt inn noe styrke/spenstrening i løpet av økta. 

STEDET -  SOGNSVANN
Det er vanskelig å komme utenom Sognsvann som treningssted. Gratis parkering, T-bane helt frem. Inngangsportal til Nordmarka, friidrettsbane m.m. og deilige Sognsvann for en god dukkert når badetemperaturen er god og et godt sted for en picnic. Og familien kan slå seg ned på gresset , mens du trener.

Vi møtes ved bommen (200 m nedenfor T-banestasjonen) og løper derfra presis kl.18:00.

DAG  OG TIDSPUNKT
Tirsdagen er dagen og klokkeslettet er 18:00. Varighet vil nok ligge rundt 60 minutter avhengig av om man henger med på hele økta. 

TRENERNE
Fra Kondis sine egne rekker kommer folk som lever for kondisjonsidretten. Fra våre medlemmer har vi fått med oss en gjeng hvor treningsgleden står i høysetet. Løpere som reiser mye på konkurranser i inn- og utland og som er aktive på sosiale medier. Foruten å veilede treninga sitter de inne med masse erfaring om alt som rører seg i løpingens verden. 
 

TRENGER NOEN FRIVILLIGE TRENERE TIL 
PS: Vi har fortsatt behov for noen trenere til slik at vi får de 12 trenerne som vi mener er en passende gruppe for å kunne holde treningsgruppa igang uke etter uke. Det vil være to trener på hver treningsdag.

Ønsker du å være med som frivillig trener i Kondis kontakter du oss på denne e-posten: webmaster@kondis.no
 

Med_Sognsvann_i_bakgrunnen_MG_1442.jpgEn idyll å trene i.

 

Kondis ble stiftet i 1962 og har vært helt sentrale når det gjelder løping utenfor bane i Norge. 

Bladet Kondis, organisasjonen eget blad, som inspirer og informerer sine medlemmer er inne i sin 50. årgang 

Nettstedet kondis.no er inne i sin 21. årgang

Bladet og nettstedet er grunnpilaren for organisasjonen. 

Kondis byr på blant annet disse tjenestene:

Kondis arrangerer: