IMG_3184_2000_meter_og_300hm_igjen (1024x681).jpg
Oslos Bratteste er 2,7 km lang med 407 meter stigning.  (Foto:Olav Engen)

Pressemelding: 
Oslos Bratteste som i våres kom med beskjeden om at arrangementet ble nedlagt har tatt en Mark Twain. Ryktet om dets bortgang var sterkt overdrevet. Med ny drifter av arrangementet vil det allerede i år bli mulig å delta på den store motbakkefesten i Wyllerløypa.

- Det var et enormt engasjement både blant deltakere og andre løpsglade mennesker for at Oslos Bratteste ikke skulle forsvinne, ingenting gleder oss mer enn at vi nå har fått på plass noen som kan ta ideen om å gi alle en utfordring de kan klare videre, slik at alle som vil får mulighet til å kjenne på makspuls på vei opp til toppen av Oslo, melder Ruud.

Solid arvtaker

Det er de rutinerte og løpsfrelste gutta Kent Ove Gasman og Geir Jarle Bjørneng i Springtime Event som nå skal drifte Oslos Bratteste videre.

– Oslos Bratteste er en begivenhet som har skapt utrolig mye glede og melkesyre. Som beboer i nærområdet har jeg latt meg begeistre av det utrolige løpet Slevik IL har skapt til og hvordan arrangementet har blitt gjennomført, sier den nye løpsdirektøren Geir Jarle:

Vil ta vare på tradisjonen

Oslos bratteste går av stabelen lørdag 24. september. De nye arrangørene ønsker å gjøre overtakelsen så smidig som mulig, og anser dette som et læringsår. Derfor er det et begrenset antall plasser på 1000 pers i årets arrangement.

– Det blir en stor ære og vi gleder oss til oppgaven å skape Oslos Bratteste i fremtiden, ta vare på tradisjonen og skape nye opplevelser, sier Bjørneng.

IMG_3220_Helene_Marie_Fossesholm_klar_tet_ved_700 (1024x683).jpg
Helene Marie Fossesholm vant Oslos Bratteste i 2018. (Foto:Olav Engen)

Løpets nettsider
Løpets facebookside
Samleside på kondis.no