Her kommer litt info om hva som skjer på lørdag 24.mars i forbindelse med

PILTEVARDEN MOTBAKKELØP

Kl 10.00 og utover. Registrering for turgåere og løpere begynner i Mjømna bygdehus. Der blir det også utdeling av vannflasker og frukt til turgåerne.Gode muligheter til klesbytte for de som ønsker det.

Kl 11.30 Turgåerne starter fra Mjømna kirke.

Kl 12.00 Løperne starter fra Mjømna kirke. De får utdelt vann på toppen av Piltevarden.

Ca kl 13.00 begynner vi premieutdeling i Mjømna bygdehuset.  Her håper vi på fult hus, som i fjor, av både tilreisende og lokale.

Premier til beste tid herrer, beste tid damer,og til den som kommer nærmest den hemmelige idealtiden som vi har satt på forhånd.
Alle barn som deltar får selvfølgelig en påske overraskelse.

Alle foto: Arrangøren

Herrevinner Thomas Finshus på vei mot toppen
Thomas Finshus vant herreklassen 2017

og Anita Lilleskare kvinneklassen

Løpet gikk av stabelen for første gang palmehelgen 2016. Den gang kom 112 personer. Bor ca 40 fastboende på øyen. Vinneren blandt damene ble da Anita Lilleskare og Thomas Finshus vant herreklassen.

I år starter turklassen kl.11.30 Konkurranseklasse starter kl.12.00 og da med individuell start. Dem som løper konkurerer mot beste mann og dame. Turgåerne konkurerer mot en idealtid arrangøren har satt. Alle får derfor startnummer med elektronisk chip.

Etter løpet samles alle i Mjømna bygdehus for premieutdeling, medaljer og påskeknask til de allar minste samt kaffi, og annen mat til alle.