Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

En ny episode av podcasten til Breaking Maraton Limits ble sluppet i går (12. september). Det er en Oslo Maraton-spesial med Jack Waitz og Sindre Buraas.

Slik presenteres podcasten:
Det er bare en og en halv uke igjen til Norges største maratonarrangement. Vi tror veldig mange av våre lyttere skal i aksjon eller har kjente som skal løpe. Derfor har Kristian og Jann hanket inn ekspertene Jack og Sindre for for å gi dere råd med tanke på trening den siste uken, ernæring, løpsopplegg, løypa, tidsmål, oppvarming og mye mer. Dette er selvfølgelig også meget relevant hvis du skal løpe 10 km, halvmaraton eller maraton et annet sted, men vi tar i tillegg en ekstra gjennomgang av løypene i Oslo.

Få har så mye løpsrutine som Jack Waitz og Sindre Buraas, så her er det verdt å lytte.

Kristian selv har prøvd å få den harde langturen på 40 km ut av beina og dratt til Praha for å løpe en heftig 10 km i selskap med noen av verdens beste løpere. Trener Sondre Nordstad Moen har stilt han et relevant spørsmål før løpet. Jann starter episoden med å ringe Kristian i det store utlandet før og etter løpet. Ble det en etterlengtet pers?

(Red. anm: Kristian og Jann er altså Krisian Ulriksen og Jann Post)

Oslo Maraton

På sin facebookside skriver mediehuset Breaking Marathon Limits:
- Gjennom Breaking Marathon Limits dyrkes vår interesse og kjærlighet for maratondistansen: 42,195km. Det er – og vil alltid være - mange grenser å bryte på maraton! I BML har vi gleden av å inkludere løpere med ulike mål og ambisjoner. BML vil være et inkluderende samfunn for mosjonister, spontantrimmere, supermosjonister og eliteutøvere -  ja, alle løpere og løpsinteresserte. Prosjektet vil gi innsikt i hvordan enkelte supermosjonister trener og får kabalen i hverdagen til å gå opp. Med prosjektet ønsker vi å inspirere alle typer løpere, samt oppmuntre løpere til å pushe sine egne grenser og ta ut sitt potensiale - uansett nivå. 

I dag 13. september) ble også hjemmesiden for Breaking Marathon Limits lansert: 
- Dette vil være ”mediehusets” hovedplattform og inkludere fagstoff, løpsrapporter, statusoppdateringer og link til vårt inkluderende samfunn i sosiale medier. På hjemmesiden finner du også vår populære podcast! 🙂