Polar oppgraderer nå toppmodellen Grit X som kom på markedet første halvår i fjor. Grit X er "outdoor"-klokka til Polar og skal tåle røff bruk ute. 
Les Kondis-test av Grit X her

Denne nye versjonen har fått navnet Grit X Pro, hvor de største nyhetene er safirglass og en ekstra slitesterkt FKM-klokkereim (som er en type plastmateriale). Begge deler skal gjøre at klokka tåler enda større påkjenninger enn forgjengeren. Grit X Pro kommer dessuten i en titan-versjon, Grit X Pro Titan. Denne skal tåle ytterligere påkjenninger, men er likevel samtidig lettere enn standard-versjonen av klokka. 

Les mer om Polar Grit X Pro her

Grit X Pro har en veiledende pris på 4999 kroner, mens titan-versjonen koster 5999 kroner. Begge er tilgjengelige fra 13. oktober

action.jpg
Polar Grit X kommer nå i en Pro-versjon som skal tåle enda røffere bruk enn originalen.

Ny Vantage V2
Vantage V2, som Kondis testet i Kondis i desember i fjor, er toppmodellen til Polar blant trenings- og multisportkokker. Denne kommer nå i en oppgradert versjon kalt Vantage V2 Shift Edition. Men det er først og fremst kosmetiske oppgraderinger som er gjort ved at klokka kommer i rød utgave og det i tillegg skal ha blitt enklere og raskere å bytte mellom ulike klokkereimer. Også her har det kommet nye klokkereimer; nærmere bestemt i tidligere nevnte FKM-materiale pluss en reim i skinn. 

Vantage V2 får samtidig en programvareoppdatering (V2 3.0) med det siste innholdet fra Polar Grit X Pro. Denne oppdateringen inneholder: 
- Utendørsfunksjoner: Alltid på, inkludert høydemåler, beliggenhetskoordinater, soloppgang, solnedgang, skumringstider og kompass. 
- Navigasjonsfunksjoner: Planlegg hver rute opp og ned ved hjelp av nye rute- og høydeprofiler, og naviger tilbake til start ved hjelp av den nye TrackBack-funksjonen. 
- HR sensor modus: Bruk Vantage V2 som en pulssensor for å se pulsdata via BLE (Bluetooth Low Energy) på treningsutstyr eller mobilapper. 

Veiledende pris her er 4999 kroner, og den røde versjonen er tilgjengelig fra 20. oktober
polar-vantage-v2-red.jpgPolar Vantage V2 vil fra 20. oktober være tilgjengelig i rød versjon. 

Programvareoppdatering for Polar Unite
Den lette aktivitets- og treningsklokka Polar Unite, som kun veier 32 gram, har nå fått helt nye funksjoner - og de nye fargevariantene rød og blågrønn. 

Programvareoppdateringen inneholder følgende nye funksjoner: 
- Ukentlig sammendrag: Se ukentlig trenignsstatistikk for å spore fremgang. 
- Energikilder: Lær om energikilder og hvordan de ble brukt under hver treningsøkt; fordelt på karbohydrater, proteiner og fett. 
- HR sensor modus: Koble Polar Unite til BLE-kompatibelt (Bluetooth Low Energy) utstyr eller andre treningsenheter. 

Veiledende pris er 1499 kroner
polar-unite-teal.jpgPolar Unite får både nye funksjoner og nye fargevarianter. 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957