Trygve_Toskedal_Larsen.jpgTrygve Toskedal Larsen har tatt steget fra sittende til stående pigger på imponerende vis og var overlegen opp Sætreberget. (Foto: Trond Ole Myrvold)

Trygve Toskedal Larsen var med 24:47 raskest av de tre klassikere på den drøye 7 km lange motbakkeløpet fra Trysilvegen opp til toppen av Sørskogbygda. Deretter fulgte karuselns mest trofaste deltakere, Martin Stensrud og Berit Schulstad. Rulleskikarusellens grunnlagger, Kjell Nystuen, skøytet den halve distansen fra Sætre. og var den enste som dukket opp på det siste siste rennet på vestsida i hradsbtgda forrige torsdag. 

Med følgende deltakerantall i årets 10 løp er det fare for at Rulleskikarusellen er historie i sin nåværende form etter 17 år: 10 - 6 - 4 - 4 - 2 - 2 - 3 - 2 - 1 - 4

Høstens sju løp har altså ikke hatt over fire deltakere og totalt har 37 startet på alle årets 10 løp. Det gir et et gjennomsnitt på under fire sesongen sett under ett Fjorårets karusell hadde til sammenlikning 11 deltakere og var da den beste på seks år. 

Martin_Stensrud.jpg
En medvirkende årsak til svikten i deltakelsen er at flere av Elverums skitalenter har flyttet pga. skolegang i sommer, og Martin Stensrud har hatt liten konkurranse av jevnaldrende. (Foto: Trond Ole Myrvold)

Kjell_Nystuen.jpg
Kjell Nystuen er snart 80 år men like ivrig på rulleski så lenge traséene er flate og snille for godt voksne. (Foto:Trond Ole Myrvold

Samleside for Rullskikarusellen i Elverum 

Resultater Rulleskikarusellen i Elverum 03.10.2019: 

         
Kvinner klassisk - 7,3  km
Pl Navn Klubb Klasse Tid
1 Berit Schulstad Hernes IL K51-55 0:28:33
         
Menn klassisk - 7,1 km
1 Trygve Toskedal Larsen Il Trysilgutten FH Stå 0:24:47
2 Martin Stensrud Strandbygda IL M19 0:27:12
         
Menn fristil - 3,3 km
  Kjell Nystuen Sørskogbygda IL Trim Fullført